ΑρχικήHow ToWindows 10 (1809): Πως να διορθώσετε το Blocking Notifications σφάλμα

Windows 10 (1809): Πως να διορθώσετε το Blocking Notifications σφάλμα

Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι το Windows 10 October 2018 Update είναι μια από τις πιο ελλαττωματικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αρχίζουν να την θεωρούν «τα νέα Vista».

Μεταξύ άλλων, ένα σφάλμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα προκαλεί το μπλοκάρισμα των ειδοποιήσεων στο Action Center.

Windows 10

Παρακάτω σας έχουμε έναν τρόπο που ίσως σας βοηθήσει να λύσετε το συγκεκριμένο σφάλμα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις των background apps στις Ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις και να μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Settings > Privacy > App Permissions > Background Apps

Η επιλογή “Let apps run in the background” θα πρέπει να είναι ήδη ενεργοποιημένη, αλλά φαίνεται ότι το Windows 10 έκδοση 1809 την αναγνωρίζει ως απενεργοποιημένη, για κάποιο λόγο. Απλά απενεργοποιήστε την.

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, όταν συνδεθείτε ξανά στα Windows, ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις και ακολουθήστε την ίδια διαδρομή όπως πριν.

Εάν η ίδια λειτουργία είναι απενεργοποιημένη, τότε οι ρυθμίσεις σας έχουν αποθηκευτεί, οπότε κάντε κλικ ξανά στην εναλλαγή για να την ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό θα πρέπει ουσιαστικά θα ενεργοποιήσει τα background apps, αλλά απαιτείται ακόμα μια επανεκκίνηση του συστήματος πριν ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία.

Αφού πραγματοποιήσετε τα προαναφερθέντα το bug στο Action Center θα πρέπει να έχει επιλυθεί.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS