ΑρχικήinetΣτα ύψη ο τζίρος του AppStore της Apple!

Στα ύψη ο τζίρος του AppStore της Apple!

AppStoreΚαλύτερη μέρα όλων των εποχών σε πωλήσεις εφαρμογών η Πρωτοχρονιά του 2015, ειδικά για το AppStore της Apple!

Νέο ρεκόρ πωλήσεων μέσω του App Store ανακοίνωσε η Apple για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Οι πελάτες της ξόδεψαν online σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια για την αγορά εφαρμογών και άλλου περιεχομένου (in-app purchases), στη διάρκεια των επτά πρώτων ημερών του χρόνου, με την Πρωτοχρονιά του 2015 να είναι η καλύτερη ημέρα όλων των εποχών για το App Store από πλευράς πωλήσεων.

Η Apple υποστήριξε επίσης ότι οι προγραμματιστές και οι δημιουργοί εφαρμογών, που τις διαθέτουν μέσω του App Store, έχουν κερδίσει αθροιστικά 25 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Το 2014, ο τζίρος του online καταστήματος εφαρμογών και περιεχομένου της Apple αυξήθηκε κατά 50%, αγγίζοντας τα 15 δισ. δολάρια. Από αυτά, περίπου τα 10 δισ. πήγαν στους δημιουργούς και τα 4,5 μπήκαν στο ταμείο της Apple, όταν τα συνολικά έσοδα της εταιρείας ετησίως ανέρχονται σε 183 δισ. δολάρια, με το iPhone να συνεισφέρει από μόνο του σχεδόν το 50% του τζίρου.

Το App Store ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2008, υποστηρίζοντας τη δημιουργία του οικοσυστήματος των iOS συσκευών. Σήμερα διαθέτει σχεδόν 1,4 εκατ. τίτλους εφαρμογών για τις φορητές συσκευές και τους υπολογιστές της Apple.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS