Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites
infosec

Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites

Οι διαχειριστές πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ενημέρωση για να διορθώσουν μια ευπάθεια απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Η πλατφόρμα του συστήματος...
Read More
infosec

OkCupid: Η ιστοσελίδα γνωριμιών εκθέτει προσωπικά δεδομένα!

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις ειδικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών, OkCupid, διαθέτει ευπάθεια εντός της εφαρμογής που μπορεί να επιτρέψει στους hackers...
Read More
infosec

7ο Συνέδριο Security Project: Οι Νέες Τεχνολογίες για την Ασφάλεια

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Security Project (www.securityproject.gr) - που διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager...
Read More
infosec

Cisco: Διορθώνει root holes στο HyperFlex και περισσότερα σφάλματα ασφαλείας

Η Cisco εξέδωσε την Τετάρτη μια δέσμη security updates, τα οποία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν συνολικά...
Read More
infosec

Το Separ Malware κλέβει κωδικούς πρόσβασης μέσω επιθέσεων phishing

Ένα phishing campaign που χρησιμοποιεί έγγραφα PDF για την εξάπλωση του κακόβουλου λογισμικού Separ και κλέβει τα διαπιστευτήρια browser και...
Read More
Latest Posts

Το update του Microsoft Office για Mac φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Office for Mac για τους Office insiders, αφού τα εταιρικά previews της επόμενης σταθερής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα.

Με αυτήν τη νέα ενημέρωση, το Office for Mac έχει φτάσει στην έκδοση 16.18.181008 και βελτιώνει τον αθλητισμό σχεδόν για κάθε εφαρμογή της σουίτας παραγωγικότητας.

Όλα ξεκινούν με το PowerPoint, το οποίο διαθέτει τώρα ενεργοποιήσεις κίνησης. Προηγουμένως ήταν διαθέσιμη η λειτουργία αποκλειστικά στα Windows, με την δυνατότητα να είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές του Office 365.

«Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα εφέ κίνησης για να ξεκινήσετε όταν κάνετε κλικ στο σχήμα ή το αντικείμενο που θα είναι animated. Για ένα ηχητικό ή βίντεο κλιπ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα εφέ κίνησης στην αρχή του κλιπ ή κατά την αναπαραγωγή «, εξηγεί η Microsoft προσθέτοντας ότι η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στην καρτέλα Animations.

Αυτή η έκδοση εισάγει επίσης το Ideas for Excel, το οποίο είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που βασίζεται στην ισχύ AI για να σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα σας.

«To Ideas for Excel σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα δεδομένα σας μέσω οπτικών περιλήψεων υψηλού επιπέδου, τάσεων και μοτίβων. Απλά κάντε κλικ σε ένα κελί σε μια περιοχή δεδομένων και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ideas στην καρτέλα Home. To Ideas for Excel θα αναλύσει τα δεδομένα σας και θα σας επιστρέψει ενδιαφέροντα οπτικά στοιχεία σε ένα παράθυρο εργασιών, «αναφέρει η περιγραφή του.

Το Excel αποκτά επίσης βελτιώσεις για το εργαλείο αυτόματης συμπλήρωσης, καθώς και καλύτερη πλοήγηση VoiceOver, το οποίο τεχνικά σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πατώντας VO + U, προσφέροντας επίσης υποστήριξη Trackpad Commander.

Το Word και το Excel ενημερώνονται με προτάσεις υποτίτλων για εικόνες ενσωματωμένες σε έγγραφα, προκειμένου να είναι προσβάσιμες σε άτομα με μειωμένη όραση, ενώ το Outlook έρχεται τώρα με βελτιωμένες προτάσεις αναζήτησης για το πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο δοκιμών, οπότε η δημόσια ημερομηνία κυκλοφορίας τους εξαρτάται από την ανατροφοδότηση που λαμβάνει η Microsoft από τους insiders.

Mac

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *