ΑρχικήUpdatesΤο update του Microsoft Office για Mac φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Το update του Microsoft Office για Mac φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Office for Mac για τους Office insiders, αφού τα εταιρικά previews της επόμενης σταθερής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα.

Με αυτήν τη νέα ενημέρωση, το Office for Mac έχει φτάσει στην έκδοση 16.18.181008 και βελτιώνει τον αθλητισμό σχεδόν για κάθε εφαρμογή της σουίτας παραγωγικότητας.

Όλα ξεκινούν με το PowerPoint, το οποίο διαθέτει τώρα ενεργοποιήσεις κίνησης. Προηγουμένως ήταν διαθέσιμη η λειτουργία αποκλειστικά στα Windows, με την δυνατότητα να είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές του Office 365.

“Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα εφέ κίνησης για να ξεκινήσετε όταν κάνετε κλικ στο σχήμα ή το αντικείμενο που θα είναι animated. Για ένα ηχητικό ή βίντεο κλιπ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα εφέ κίνησης στην αρχή του κλιπ ή κατά την αναπαραγωγή “, εξηγεί η Microsoft προσθέτοντας ότι η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στην καρτέλα Animations.

Αυτή η έκδοση εισάγει επίσης το Ideas for Excel, το οποίο είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που βασίζεται στην ισχύ AI για να σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα σας.

“To Ideas for Excel σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα δεδομένα σας μέσω οπτικών περιλήψεων υψηλού επιπέδου, τάσεων και μοτίβων. Απλά κάντε κλικ σε ένα κελί σε μια περιοχή δεδομένων και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ideas στην καρτέλα Home. To Ideas for Excel θα αναλύσει τα δεδομένα σας και θα σας επιστρέψει ενδιαφέροντα οπτικά στοιχεία σε ένα παράθυρο εργασιών, “αναφέρει η περιγραφή του.

Το Excel αποκτά επίσης βελτιώσεις για το εργαλείο αυτόματης συμπλήρωσης, καθώς και καλύτερη πλοήγηση VoiceOver, το οποίο τεχνικά σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πατώντας VO + U, προσφέροντας επίσης υποστήριξη Trackpad Commander.

Το Word και το Excel ενημερώνονται με προτάσεις υποτίτλων για εικόνες ενσωματωμένες σε έγγραφα, προκειμένου να είναι προσβάσιμες σε άτομα με μειωμένη όραση, ενώ το Outlook έρχεται τώρα με βελτιωμένες προτάσεις αναζήτησης για το πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο δοκιμών, οπότε η δημόσια ημερομηνία κυκλοφορίας τους εξαρτάται από την ανατροφοδότηση που λαμβάνει η Microsoft από τους insiders.

Mac

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS