ΑρχικήinetΗ Microsoft αρχίζει την επανακυκλοφορία του Windows 10 October update

Η Microsoft αρχίζει την επανακυκλοφορία του Windows 10 October update

WindowsΗ Microsoft επανεκδίδει την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October 2018, μετά την απόσυρσή της, εξαιτίας ζητημάτων κατάργησης δεδομένων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η εταιρεία λέει ότι υπήρχαν μόνο λίγες αναφορές απώλειας δεδομένων. “Έχουμε διερευνήσει πλήρως όλες τις αναφορές απώλειας δεδομένων, εντοπίσαμε και επιδιορθώσαμε όλα τα γνωστά ζητήματα στην ενημέρωση και διεξήγαμε εσωτερική επικύρωση”, δήλωσε ο John Cable, διευθυντής διαχείρισης προγραμμάτων του τομέα Windows Servicing and Delivery.

Η Microsoft επανεκδίδει τώρα την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October 2018 στο Windows Insiders, προτού την προωθήσει ευρύτερα στους καταναλωτές. “Θα μελετήσουμε προσεκτικά τα αποτελέσματα, τα σχόλια και τα διαγνωστικά δεδομένα από το πρόγραμμά μας προτού προχωρήσουμε στην εκ νέου κυκλοφορία της σε ευρύτερη κλίμακα”, εξηγεί ο Cable.

Φαίνεται ότι το σφάλμα που προκάλεσε τη διαγραφή αρχείων σχετίζεται με χρήστες των Windows 10 που είχαν ενεργοποιήσει το Known Folder Redirection για να ανακατευθύνουν φακέλους όπως έγγραφα, εικόνες και screenshots από την προεπιλεγμένη θέση τους. Η Microsoft εισήγαγε έναν κώδικα στην πιο πρόσφατη ενημέρωσή της, για τη διαγραφή των κενών και διπλών φακέλων, αλλά φαίνεται ότι ορισμένοι από τους φακέλους που διέγραψε δεν ήταν άδειοι. Η Microsoft έχει αναπτύξει ενημερώσεις κώδικα για την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων που σχετίζονται με αυτές τις μετακινήσεις φακέλων και αυτές οι επιδιορθώσεις δοκιμάζονται τώρα στο Windows Insiders.

Μιλώντας για το Windows Insiders, η κοινότητα δοκιμών της Microsoft είχε επισημάνει ορισμένα από αυτά τα θέματα πριν από την κυκλοφορία της ενημέρωσης. Η Microsoft φαίνεται να το αναγνωρίζει αυτό, καθώς η εταιρεία κάνει κάποιες αλλαγές στο feedback tool της για τα Windows 10, ώστε να εξασφαλίσει ότι οι δοκιμαστές μπορούν να επισημάνουν τη σοβαρότητα των αναφορών σφαλμάτων.

Η Microsoft θα παρακολουθήσει τώρα το feedback που σχετίζεται με αυτήν την επανακυκλοφορούμενη έκδοση Windows 10 October 2018 και θα την προωθήσει επίσημα στους καταναλωτές μόλις έχει την πεποίθηση ότι “δεν υπάρχει περαιτέρω αντίκτυπος” στους χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS