ΑρχικήinetΗ Microsoft κάνει ανοιχτού κώδικα το Infer.NET Machine Learning AI Code

Η Microsoft κάνει ανοιχτού κώδικα το Infer.NET Machine Learning AI Code

MicrosoftΗ Microsoft ανακοίνωσε ότι καθιστά ανοικτού κώδικα, το Infer.NET framework για εμπορικές εφαρμογές.

Το Infer.NET είναι ένα framework μηχανικής εκμάθησης, που χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων της Microsoft, όπως το XBox, το Azure και το Microsoft Office.

Η εταιρεία με έδρα το Redmond, ξεκίνησε την ανάπτυξη του framework το 2004 στο ερευνητικό εργαστήριό της στο Cambridge και στόχο έχει την ανάπτυξη κλιμακούμενων και ερμηνευτικών λύσεων μηχανικής εκμάθησης. Μέχρι το 2008, η Microsoft έκανε το εργαλείο διαθέσιμο για ακαδημαϊκή χρήση.

Το Infer.NET υιοθετεί μια προσέγγιση βασισμένη στο μοντέλο της μηχανικής εκμάθησης, η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν domain knowledge στο μοντέλο. Το μοντέλο λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αλγορίθμου besp0oke μηχανικής εκμάθησης, με τη βοήθεια του framework.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Infer.NET είναι η ερμηνεία του.

“Εάν έχετε σχεδιάσει ένα μοντέλο και ο αλγόριθμος εκμάθησης ακολουθεί αυτό το μοντέλο, τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί το σύστημα συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή κάνει κάποιες προβλέψεις”.

Η ομάδα που ανέπτυξε το Infer.NET έχει καταστήσει το framework ως μέρος του ML.NET – το framework μηχανικής εκμάθησης .NET για προγραμματιστές. Αποθετήρια έχουν δημιουργηθεί στο .NET Foundation και η ολοκλήρωση μεταξύ των δύο frameworks, θα επεκτείνει το ML.NET για στατιστική μοντελοποίηση και την ηλεκτρονική εκμάθηση.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Infer.NET μπορούν να κατεβάσουν το framework από εδώ. Υποστηρίζεται από το MacOS, τα Windows και το Linux μέσω του πυρήνα .NET. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις σελίδες της Microsoft για μαθήματα και παραδείγματα πριν ξεκινήσετε με το framework. Οι προγραμματιστές μπορούν να συνεισφέρουν τους κώδικες τους στο αποθετήριο Infer.NET του Github.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS