Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών
infosec

Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών

Μία νέα παραβίαση δεδομένων στο Facebook, προέκυψε από ένα σφάλμα στο Photo API, το οποίο επέτρεψε σε προγραμματιστές εφαρμογών να...
Read More
infosec

Chromebook: Η εφαρμογή Family Link προστατεύει τα παιδία σας στο διαδίκτυο

Η Google εισήγαγε επιπλέον δυνατότητες ελέγχου στους φορητούς υπολογιστές Chromebook, στους οποίους οι γονείς θα μπορούν πλέον να ορίζουν χρονικά...
Read More
infosec

Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge

Το Chromium code base ανοιχτού κώδικα της Google κερδίζει σταθερά έδαφος. Μετά την απόφαση της Microsoft να το χρησιμοποιήσει για...
Read More
infosec

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που...
Read More
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
Latest Posts

Το Facebook παρουσιάζει τις οθόνες Portal και Portal +

Οι συσκευές Portal και Portal + είναι δύο έξυπνες οθόνες που αναπτύχθηκαν από το Facebook και μόλις κυκλοφόρησαν από την εταιρεία, και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από το portal.facebook.com με τιμές $ 199 και $ 298 αντίστοιχα.

Facebook

Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις συσκευές επικοινωνίας βίντεο και με τη βοήθεια της ενσωματωμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή χωρίς να πρέπει συνεχώς να τσεκάρετε ότι η κάμερα σας κοιτάει εκεί που θέλετε.

Επιπλέον, οι κάμερες Portal και Portal + διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία έξυπνης κάμερας και έξυπνης ηχητικής τεχνολογίας, η οποία θα σας μεγεθύνει και θα περιστρέφεται γύρω από το δωμάτιο ακολουθώντας σας όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ η τελευταία λειτουργία θα ενισχύσει αυτόματα το volume της φωνής σας και θα ελαχιστοποιήσει το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Οι συσκευές Portal θα σάς επιτρέπουν να διατηρείται την επαφή με τις λίστες των φίλων σας στο Facebook και Messenger και θα σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις σε φίλους που δεν έχουν έξυπνο ομιλητή Portal αλλά διαθέτουν το Facebook ή το Messenger στο smartphone ή το tablet τους.

Επιπλέον, το Portal διαθέτει φωνητικό έλεγχο που βασίζεται στην Alexa, καθιστώντας δυνατή την εκκίνηση μιας φωνητικής κλήσης απλώς λέγοντας «Hey Portal» και χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες της Alexa όπως θα κάνατε όταν χρησιμοποιούσατε μια συσκευή Amazon.

Σύμφωνα με το Facebook, το Portal και το Portal + έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προστατεύετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, καθιστώντας απλό το να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο με ένα μόνο tap, να καλύψετε την κάμερα χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή που παρέχεται στη συσκευασία και να κλειδώσετε την πρόσβαση με τη βοήθεια κωδικού πρόσβασης τεσσάρων έως δώδεκα ψηφίων.

Επιπλέον, οι συσκευές Portal δεν κρατούν κανένα ιστορικό κλήσεων λέει το Facebook, αλλά στέλνει τις φωνητικές σας εντολές στους servers τους. Ωστόσο, η εταιρεία Menlo Park σάς επιτρέπει να τα διαχειριστείτε παρέχοντάς σας πρόσβαση στο φωνητικό ιστορικό του Portal από το Μητρώο δραστηριότητας του λογαριασμού σας στο Facebook.

Το Portal είναι ένα έξυπνο ηχείο 10 ιντσών με οθόνη 1280 x 800, ενώ το Portal + διαθέτει οθόνη περιστροφής 15 ιντσών και 1920 x 1080, και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από το portal.facebook.com, το Amazon και Best Buy στην τιμή των $ 199 και $ 298 αντίστοιχα, με τις κυκλοφορίες να ξεκινούν το Νοέμβριο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *