ΑρχικήinetΤο Facebook παρουσιάζει τις οθόνες Portal και Portal +

Το Facebook παρουσιάζει τις οθόνες Portal και Portal +

Οι συσκευές Portal και Portal + είναι δύο έξυπνες οθόνες που αναπτύχθηκαν από το Facebook και μόλις κυκλοφόρησαν από την εταιρεία, και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από το portal.facebook.com με τιμές $ 199 και $ 298 αντίστοιχα.

Facebook

Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις συσκευές επικοινωνίας βίντεο και με τη βοήθεια της ενσωματωμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή χωρίς να πρέπει συνεχώς να τσεκάρετε ότι η κάμερα σας κοιτάει εκεί που θέλετε.

Επιπλέον, οι κάμερες Portal και Portal + διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία έξυπνης κάμερας και έξυπνης ηχητικής τεχνολογίας, η οποία θα σας μεγεθύνει και θα περιστρέφεται γύρω από το δωμάτιο ακολουθώντας σας όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ η τελευταία λειτουργία θα ενισχύσει αυτόματα το volume της φωνής σας και θα ελαχιστοποιήσει το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Οι συσκευές Portal θα σάς επιτρέπουν να διατηρείται την επαφή με τις λίστες των φίλων σας στο Facebook και Messenger και θα σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις σε φίλους που δεν έχουν έξυπνο ομιλητή Portal αλλά διαθέτουν το Facebook ή το Messenger στο smartphone ή το tablet τους.

Επιπλέον, το Portal διαθέτει φωνητικό έλεγχο που βασίζεται στην Alexa, καθιστώντας δυνατή την εκκίνηση μιας φωνητικής κλήσης απλώς λέγοντας “Hey Portal” και χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες της Alexa όπως θα κάνατε όταν χρησιμοποιούσατε μια συσκευή Amazon.

Σύμφωνα με το Facebook, το Portal και το Portal + έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προστατεύετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, καθιστώντας απλό το να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο με ένα μόνο tap, να καλύψετε την κάμερα χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή που παρέχεται στη συσκευασία και να κλειδώσετε την πρόσβαση με τη βοήθεια κωδικού πρόσβασης τεσσάρων έως δώδεκα ψηφίων.

Επιπλέον, οι συσκευές Portal δεν κρατούν κανένα ιστορικό κλήσεων λέει το Facebook, αλλά στέλνει τις φωνητικές σας εντολές στους servers τους. Ωστόσο, η εταιρεία Menlo Park σάς επιτρέπει να τα διαχειριστείτε παρέχοντάς σας πρόσβαση στο φωνητικό ιστορικό του Portal από το Μητρώο δραστηριότητας του λογαριασμού σας στο Facebook.

Το Portal είναι ένα έξυπνο ηχείο 10 ιντσών με οθόνη 1280 x 800, ενώ το Portal + διαθέτει οθόνη περιστροφής 15 ιντσών και 1920 x 1080, και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από το portal.facebook.com, το Amazon και Best Buy στην τιμή των $ 199 και $ 298 αντίστοιχα, με τις κυκλοφορίες να ξεκινούν το Νοέμβριο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS