ΑρχικήinetΗ εφαρμογή VoIP είναι πλέον διαθέσιμη για τους Ubuntu Phone χρήστες

Η εφαρμογή VoIP είναι πλέον διαθέσιμη για τους Ubuntu Phone χρήστες

Ευχάριστα νέα για τους Ubuntu Phone χρήστες καθώς η εφαρμογή VoIP (Voice over IP) ανοικτού κώδικα είναι πλέον διαθέσιμη για το κινητό λειτουργικό σύστημα Ubuntu Touch και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Open Store.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Ubuntu, τώρα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις VoIP (Voice over IP) ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, χάρη σε δύο προγραμματιστές λογισμικού ανοιχτού κώδικα που μετέφεραν την εφαρμογή Linphone στο λειτουργικό σύστημα Ubuntu Touch.

Με την εφαρμογή Linphone εγκατεστημένη στο Ubuntu Phone, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό SIP (Session Initiation Protocol) από το Linphone.org για να καλέσετε δωρεάν έναν άλλο SIP ή eNum client, καθώς και για να καλέσετε τακτικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, οι οποίοι απαιτούν λογαριασμό SIP με πιστωτική. Το Linphone σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα SIP λογαριασμό σας.

VoIP

Ωστόσο, οι προγραμματιστές τόνισαν ότι το Linphone για το Ubuntu Touch λειτουργεί μόνο με ορισμένους λογαριασμούς SIP. Τα καλά νέα είναι ότι το Linphone τρέχει στο παρασκήνιο από προεπιλογή και δεν θα απενεργοποιήσει την οθόνη κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Linphone στο τηλέφωνό σας είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Open Store στη συσκευή σας, να αναζητήσετε το Linphone και να το εγκαταστήσετε.

Η τελευταία έκδοση του Linphone είναι η v0.9.10, η οποία είναι η πρώτη έκδοση που παρέχει λύση στο ζήτημα που εμπόδιζε την εμφάνιση εισερχόμενων κλήσεων από την εφαρμογή Linphone στα Android. Το Linphone διατίθεται προς το παρόν για κινητά λειτουργικά συστήματα Ubuntu Touch βασισμένα σε Vivid και Xenial.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS