ΑρχικήinetΔιέρρευσαν πληροφορίες για το Microsoft Surface Pro 6

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Microsoft Surface Pro 6

Η εκδήλωση του Microsoft Surface στις 2 Οκτωβρίου θα μπορούσε να φέρει μερικά νέα προϊόντα, αλλά φήμες λένε ότι αυτό το έτος δεν υπάρχει τίποτα ιδιαιτέρως συναρπαστικό.

Microsoft

Ωστόσο, μία από τις συσκευές που μπορεί να πάρει κάποιες αναβαθμίσεις είναι το Surface Pro. Ένα υποτιθέμενο Surface Pro 6 διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υποδεικνύοντας ότι η Microsoft σχεδιάζει μάλλον μικρές αλλαγές όσον αφορά την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο παρακάτω, το νέο Surface Pro δεν είναι πολύ ανανεωμένο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αν και μπορούμε να παρατηρήσουμε περισσότερες στρογγυλεμένες γωνίες, ειδικά στην μπροστινή όψη.

Δεν υπάρχει θύρα USB-C σε αυτό το μοντέλο, κάτι που προκαλεί έκπληξη, τουλάχιστον δεδομένου ότι όλες οι προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό αναμένεται να προστεθεί.

Περισσότερες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο λειτουργικό μέρος, όπου η Microsoft αναμένεται να επιλέξει έναν επεξεργαστή Intel Core 8ης γενιάς με μνήμη RAM έως 8GB.

Η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να κάνει παρόμοιες αναβαθμίσεις στην σειρά Surface Laptop και να φέρει νέα χρώματα στις συσκευές της. Φήμες έλεγαν ότι θα κυκλοφορούσε μια μαύρη έκδοση του Surface Book 2, αν και σε αυτό το σημείο δεν είναι ακόμα σαφές εάν αυτή είναι ακόμα μια ιδέα στην οποία εργάζεται η Microsoft.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η εκδήλωση της 2ης Οκτωβρίου θα αφορά την λεπτή ανανέωση των προϊόντων και όχι την κυκλοφορία νέων συσκευών. Για παράδειγμα, ένα από τα μοντέλα που είναι πολύ απίθανο να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι το Surface Studio δεύτερης γενιάς, το οποίο φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι είναι έτοιμο για ένα ντεμπούτο το 2018.

Όλα τα νέα μοντέλα που θα ανακοινώσει η Microsoft κατά την εκδήλωση της 2ας Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν προς πώληση μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε δεν θα περιμένουμε πολύ μέχρι να τα δοκιμάσουμε.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS