ΑρχικήinetH CPU Core i9-9900K 9ης γενιάς της Intel ίσως κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

H CPU Core i9-9900K 9ης γενιάς της Intel ίσως κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

IntelΣύμφωνα με μια διαρροή από το PCBuildersClub, οι τελευταίοι επεξεργαστές Coffee Lake Refresh 9ης γενιάς της Intel, αναμένεται να φτάσουν τον επόμενο μήνα. Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, οι φήμες έχουν επίσης δώσει πληροφορίες από τις προδιαγραφές τους μέχρι και την επερχόμενη έκδοση των επεξεργαστών της Intel συμπεριλαμβανομένων των SKU.

Αναπτυγμένοι για να ανταγωνιστούν με τους επεξεργαστές 2ης γενιάς Rydz AMD, οι επεξεργαστές Coffee Refresh θα είναι οι πρώτοι οκταπύρηνοι επεξεργαστές για mainstream υπολογιστές. Οι επεξεργαστές για high-end desktops (HEDT) και server CPU είναι ήδη διαθέσιμοι πέραν των 8 πυρήνων.

Σύμφωνα με τις φήμες, η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει τους νέους επεξεργαστές 9ης γενιάς για πλατφόρμες LGA 1151, την 1η Αυγούστου. Ωστόσο, λέγετε ότι αυτή θα είναι μεν η ημέρα που θα ανακοινωθούν οι επεξεργαστές και οι προδιαγραφές τους, όμως λίγα μόνο κομμάτια θα κυκλοφορήσουν. Η εκκίνηση της πλήρους σειράς μπορεί να αργήσει λίγο.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, τρεις CPUs υψηλού επιπέδου που ανήκουν σε αυτή τη σειρά είναι:

  • Intel Core i9-9900K (8 core/16 thread)
  • Intel Core i7-9700K (6 core/12 thread)
  • Intel Core i5-9600K (6 core/6 thread)

Ανώνυμες πηγές αποκάλυψαν ότι οι επεξεργαστές θα έχουν “σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες”. Έχει επίσης φημολογηθεί ότι έχει τοποθετηθεί και ένας επιπλέον επεξεργαστής 6 πυρήνων με ενσωματωμένο Heat Spreader (IHS), το οποίο μπορεί να φτάσει ταχύτητες overclocking μέχρι και 5,5 GHz.

Με την 1η Αυγούστου να είναι μόλις δύο εβδομάδες μακριά, δεν έχουμε ακόμα πολύ καιρό μέχρι να δούμε και επίσημα όλες τις προδιαγραφές της Intel Coffee Refresh CPU 9ης γενιάς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS