ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy Watch θα μπορούσε να λανσαριστεί τον επόμενο μήνα

Το Samsung Galaxy Watch θα μπορούσε να λανσαριστεί τον επόμενο μήνα

Η Samsung θα μπορούσε να αναδημιουργήσει τη σειρά Gear S των smartwatch και το επόμενο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Αρχικά αναμενόταν να λανσαριστεί ως Gear S4 όμως σύμφωνα με μια νοτιοκορεάτικη έκθεση θα παρουσιαστεί ως Samsung Galaxy Watch στις 9 Αυγούστου παράλληλα με το Galaxy Note 9.

Αν αυτό είναι το πρόγραμμα που η Samsung σχεδιάζει να ακολουθήσει, οι προπαραγγελίες θα πρέπει να αρχίσουν στις 14 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να προ-παραγγείλουν το Galaxy Note 9. Οι αποστολές θα αρχίσουν στις 24 Αυγούστου και η Samsung θα αρχίσει να στέλνει το νέο phablet σε πελάτες που το προ-παρήγγειλαν.

Ενώ το πρόγραμμα κυκλοφορίας έχει νόημα δεδομένου ότι το Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει επίσης τον Αύγουστο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και ένα από αυτά αφορά το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει σε αυτό το νέο smartwatch.

Παρά τις πολλές φήμες που κυκλοφορούν, το Samsung Watch δεν θα χρησιμοποιήσει το Wear OS, αλλά θα τρέξει Tizen, όπως και οι προκάτοχοί του. Η προαναφερθείσα πηγή ισχυρίζεται ότι η Samsung θα λανσάρει δύο διαφορετικές εκδόσεις του ρολογιού που θα είναι διαφορετικές μόνο από άποψη διαστάσεων.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες, αλλά αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι η Samsung θέλει να στοιχηματίσει πολλά στην υγείας. Βελτιωμένα fitness app θα μπορούσαν επίσης να προσφερθούν με το ρολόι, προσθέτει η έκθεση.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύεται ότι το Samsung Watch θα μπορούσε να κοστίσει όσο και ο προκάτοχός του. Το Gear S3 της Samsung κοστίζει σήμερα $ 349,99 για την έκδοση Frontier.

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι όλα αυτά είναι απλώς φήμες και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Galaxy

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS