ΑρχικήinetΗ Samsung θα λανσάρει το Galaxy Note 9 νωρίτερα από το αναμενόμενο

Η Samsung θα λανσάρει το Galaxy Note 9 νωρίτερα από το αναμενόμενο

Η Samsung είναι πιθανό να λανσάρει το Galaxy Note 9 νωρίτερα από το αναμενόμενο σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το iPhone X της Apple, αλλά και να αντισταθμίσει αυτό που πιστεύεται ότι είναι πιο χαμηλά από τις προβλεπόμενες πωλήσεις για το Galaxy S9.

Μια έκθεση της The Herald επισημαίνει ότι η Samsung Display πρόκειται να αρχίσει να κατασκευάζει πάνελ OLED για το phablet μόλις τον Απρίλιο, σε σύγκριση με το τυπικό πρόγραμμα του Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορούσε να δει το φως της ημέρας τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, προσθέτει η πηγή.

Αυτή είναι μια στρατηγική που υιοθέτησε η Samsung για το Galaxy S9, το οποίο λανσάρισε νωρίτερα από το συνηθισμένο, επειδή η νοτιοκορεάτικη εταιρία ήθελε να ανταγωνιστεί το νέο iPhone X. Το Galaxy S9 παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο και οι πωλήσεις ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το μήνα. Φαίνεται ότι τα πρώτα στοιχεία είναι σημαντικά χαμηλότερα από τις αναμενόμενες προβλέψεις.

Αυτό πιστεύεται ότι προκαλείται από τις μικρές αναβαθμίσεις που προσφέρονται στο S9 σε σχέση με τον προκάτοχό του, παρά το ότι η Samsung εκθείασε ιδιαιτέρως τις κάμερες της συσκεύης.

Η εταιρεία ελπίζει τώρα ότι το Galaxy Note 9 θα ανεβάσει τη ζήτηση για smartphone υψηλής τεχνολογίας. Η συσκευή θα διαθέτει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (6,38 ίντσες έναντι 6,32 ίντσες), αλλά παρά τις πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν, δεν θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Αντ ‘αυτού, το Galaxy Note 9 θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πίσω μέρος της συσκευής, ακριβώς όπως το Galaxy S9, καθώς ο reader που είναι ενσωματωμένος στο γυαλί δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Είναι αυτονόητο ότι αυτές οι φήμες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν με επιφύλαξη, αν και η Samsung μοιάζει να βιάζεται να φέρει νέα μοντέλα στην αγορά. Δεδομένης της χαμηλής ζήτησης για το Galaxy S9, η δρομολόγηση ενός νέου μοντέλου νωρίτερα από το αναμενόμενο θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά, αν και όλα εξαρτώνται από τις αναβαθμίσεις που η εταιρεία σχεδιάζει να συμπεριλάβει.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS