ΑρχικήinetΕδώ ο κόσμος καίγεται και το iPhone X κυκλοφορεί με πορτρέτο του...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το iPhone X κυκλοφορεί με πορτρέτο του Πούτιν

Εάν νομίζετε ότι το iPhone X είναι πολύ φθηνό για τα γούστα σας και ψάχνετε για κάτι πιο εκλεπτυσμένο, η εταιρία Caviar έχει το τέλειο μοντέλο για εσάς.

Ένα limited-edition iPhone X που καλύπτεται με χρυσό 24 καρατίων και δεν φέρει το λογότυπο της Apple, αλλά την εικόνα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν διατίθεται τώρα στην αγορά ξεκινώντας από 4.700 δολάρια, και φτάνει τα 5.000 δολάρια αν επιλέξετε το μοντέλο με αποθήκευση 256GB.

Το τηλέφωνο κοσμείται από το πορτρέτο του ίδιου του Πούτιν αντί για το λογότυπο της Apple, καθώς και ένα κείμενο που αναφέρει «Η Χρυσή Εποχή του Βλαντιμίρ Πούτιν».

Όπως εξηγεί η ίδια η εταιρεία, το τηλέφωνο «δημιουργήθηκε προς τιμήν της νίκης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις εκλογές του 2018» και συνδυάζει πολλά ρωσικά σύμβολα, όπως και η λεπτομερή εικόνα του Κρεμλίνου. Στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, η Caviar πρόσθεσε επίσης μια ρωσική παραπομπή που αναγράφει «Δεσμευόμαστε σε ένα καλύτερο μέλλον και θα το πετύχουμε» iPhone X

Μόνο 76 μονάδες θα παραχθούν, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, ως ένας τρόπος εορτασμού του 76% των Ρώσων που ψήφισαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις φετινές εκλογές.

Εάν δεν είστε οπαδός του Βλαντιμίρ Πούτιν, κανένα πρόβλημα. Η Caviar ανακοίνωσε πρόσφατα και ένα limited-edition iPhone με το πορτρέτο του Donald Trump στο πίσω μέρος, ως ένδειξη ευχαριστίας στον Πρόεδρο των ΗΠΑ για την θετική αντιμετώπιση της νίκης του Πούτιν στον εκλογικό του αγώνα.

Πληροφοριακά, φήμες κάνουν λόγο για πολύ χαμηλές πωλήσεις του iPhone X, οπότε η Apple χρειάζεται όσο περισσότερη διαφήμιση και προώθηση γίνεται από τρίτους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την εταιρεία δεν είναι τόσο ότι το επετειακό μοντέλο δεν εκτόξευσε τα κέρδη της στα ύψη, όπως υπολόγιζε, αλλά ότι τα μείωσε δραματικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS