ΑρχικήinetNixie Tube Shield HAT για το Raspberry Pi mini PC

Nixie Tube Shield HAT για το Raspberry Pi mini PC

 

miniΟι Nixie tubes προσφέρουν μια μεγάλη προσθήκη για σχεδόν οποιοδήποτε project και οι λάτρεις του Raspberry Pi mini PC που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να προσθέσουν μια ρετρό εμφάνιση στο επόμενο Raspberry Pi project τους, μπορεί να ενδιαφέρονται για το Nixie Tube Shield HAT που κατασκευάζεται από το Marcin Saj. Ένας σχεδιαστής DIY, ο οποίος ειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη δημιουργία κιτ για αυτοσυναρμολόγηση. Το Nixie HAT επιτρέπει στο πλακίδιο του Raspberry Pi να συνδέσει οποιοδήποτε Nixie tube θέλετε εσείς.

Το φοβερό Nixie Shield HAT για το μίνι PC Raspberry Pi έχει τη μορφή μιας modular πλακέτας κυκλώματος, σχεδιασμένης σύμφωνα με τις προδιαγραφές Raspberry Pi HAT. Το Nixie Shield επιτρέπει σε οποιοδήποτε πλακίδιο Raspberry Pi να συνδέει οποιοδήποτε Nixie tube και είναι συμβατό με τα συστήματα των mini PC Raspberry Pi 1B +, ​​2B, 3B, ZERO, Zero W mini.

Η καθοδήγηση του σωλήνα nixie από το Raspberry Pi είναι πολύ απλή. Η Nixie Shield χρησιμοποιεί μόνο πέντε pins (ακίδες) του Raspberry Pi. Όλοι οι κωδικοί και οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες μέσω του GitHub. Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρεις οδηγίες σχετικά με το πώς να ρυθμίσετε το δικό σας Raspberry Pi Nixie Tube Shield HAT στο Raspberry Pi mini PC σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα Hackster.io ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Hackster.io

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS