ΑρχικήinetΗ εφαρμογή iTunes της Apple έρχεται στο Microsoft Store!

Η εφαρμογή iTunes της Apple έρχεται στο Microsoft Store!

Η Microsoft είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει μια Windows 10 έκδοση του iTunes και τώρα αποδεικνύεται ότι ο κατασκευαστής iPhone είναι τελικά έτοιμος να κυκλοφορήσει την εφαρμογή.

Ένας σύμβουλος της AppleCare αποκάλυψε πρόσφατα ότι η κυκλοφορία του iTunes στο κατάστημα της Microsoft είναι πολύ κοντά, προσθέτοντας ότι η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη εσωτερικά και πολύ σύντομα θα γίνει δημόσια.

Επιπλέον, δήλωσε ότι η εφαρμογή θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του iTunes και στη συνέχεια να μεταφέρει όλα τα δεδομένα για απρόσκοπτη μετάβαση στην έκδοση του Microsoft Store.iTunes

Η έκδοση του iTunes στο Microsoft Store αναμενόταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2017, αλλά η Apple δήλωσε ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάπτυξης.

Η κυκλοφορία της εφαρμογής φαίνεται να γίνεται σε σωστό χρονικό διάστημα για τους χρήστες Windows 10, καθώς η Microsoft προετοιμάζεται επίσης να παρουσιάσει τη νέα έκδοση Windows 10 Redstone 4. Αυτή η έκδοση λειτουργικού συστήματος προβλέπεται να οριστικοποιηθεί αυτό το μήνα, ενώ η παγκόσμια ανάπτυξη θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα για χρήστες που δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος Insider.

Φέρνοντας το iTunes στο Microsoft Store είναι μια έξυπνη κίνηση τόσο για τη Microsoft όσο και για την Apple καθώς με αυτό το τρόπο θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή και για χρήστες που εκτελούν Windows 10 με ενεργοποιημένη τη λειτουργία S, η οποία εμποδίζει την εγκατάσταση του λογισμικού Win32.

Αυτό το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα απευθύνεται ειδικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές, και δεδομένου του πόσο δημοφιλές είναι το iPhone σε αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες πολλοί να βρουν τη νέα έκδοση του iTunes αρκετά χρήσιμη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS