Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:08
Αρχική inet Η Microsoft λέει ότι το Windows Defender είναι ένα φανταστικό Antivirus

Η Microsoft λέει ότι το Windows Defender είναι ένα φανταστικό Antivirus

Το Windows Defender έχει βελτιώσει την απόδοση και την συνολική του βαθμολογία, στις πρόσφατες δοκιμές προστασίας από ιούς που πραγματοποιούνται από προμηθευτές ασφάλειας παγκοσμίως, και η Microsoft χρησιμοποιεί αυτή την ευκαιρία για να παρέχει μια σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία υπέρ της υιοθέτησης του προϊόντος.

Σε μια ανάρτηση που επικεντρώνεται στο πόσο ισχυρό είναι το Windows Defender στον τομέα των επιχειρήσεων, ο Μπραντ Άντερσον, αντιπρόεδρος του Enterprise Client & Mobility team της Microsoft, αναφέρει ότι τουλάχιστον το 18% των συσκευών των Windows 7 και των Windows 8 τρέχουν τη λύση antivirus της εταιρείας.

Ενώ τα ποσοστά μπορεί να μην φαίνονται ιδιαίτερα σημαντικά με την πρώτη ματιά, αξίζει να γνωρίζουμε ότι τα Windows 7 δεν φέρουν προεγκατεστημένη τη συγκεκριμένη λύση ασφάλειας, προκειμένου οι χρήστες να επιλέξουν το Windows Defender και όχι ένα antivirus τρίτου κατασκευαστή. Επιπλέον, περισσότερο από το 50 τοις εκατό των συσκευών των Windows 10 φέρεται να χρησιμοποιούν το Windows Defender, αν και στην περίπτωση αυτή το ποσοστό είναι πιο λογικό δεδομένου ότι το antivirus προσφέρεται προ-εγκατεστημένο.

“Τα antivirus μας είναι μια φανταστική λύση! Κοιτώντας τα αποτελέσματα των παραπάνω δοκιμών πραγματικά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Με κορυφαίες βαθμολογίες πέντε μηνών, που χτύπησαν μερικούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η λύση μας μπορεί να σας προστατεύσει από τις πιο προηγμένες απειλές”, εξηγεί ο Anderson.

Συζητώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το antivirus σε επίπεδο επιχειρήσεων, ο Anderson τονίζει ότι το Windows Defender είναι πιο εύκολο στη χρήση και επίσης σημαντικά φθηνότερο σε σύγκριση με λύσεις τρίτων κατασκευαστών, καθώς οι δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του antivirus ενσωματώνονται απευθείας στο λειτουργικό σύστημα.

Επισημαίνοντας την απόδοση του Windows Defender στις πιο πρόσφατες δοκιμές εντοπισμού ιών, ο ειδικός της Microsoft εξηγεί ότι η υιοθέτηση της συγκεκριμένης λύσης ασφαλείας, οδηγεί στην εξάλειψη τυχόν προβλημάτων συμβατότητας, κατά την κυκλοφορία μιας σημαντικής ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος.

“Δεν χρειάζεται να περιμένετε από κάποιον τρίτο κατασκευαστή, να πιστοποιήσει και να παρέχει υποστήριξη για το λογισμικό του. Αντίθετα, έχετε πλήρη υποστήριξη και συμβατότητα από την πρώτη ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι νέες εκδόσεις των Windows και όλες οι τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας μπορούν να αναπτυχθούν ταχύτερα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ισχύ, να παραμείνετε ενημερωμένοι και να είστε πιο ασφαλείς”, προσθέτει ο Anderson.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Windows Defender είναι πάντα νούμερο ένα. Τα πρόσφατα βραβεία antivirus που απονέμονται από την AV-TEST έδειξαν ότι τα Bitdefender, Kaspersky και Symantec αποδείχθηκαν τα κορυφαία antivirus παγκοσμίως για το 2017.

Microsoft

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.