ΑρχικήinetΟι Alexa συσκευές υποστηρίζουν πλέον το Skype!

Οι Alexa συσκευές υποστηρίζουν πλέον το Skype!

Η Microsoft και η Amazon συνεργάστηκαν για να φέρουν το Skype σε συσκευές Alexa προσφέροντας, μάλιστα, τη νέα δυνατότητα που επιτρέπει την εκκίνηση κλήσεων ή την απάντηση με μια μόνο φωνητική εντολή.

Η Alexa ήδη διαθέτει υποστήριξη υπηρεσιών βίντεο και φωνητικής κλήσης, αλλά με τη συμβατότητα του Skype, η Amazon και η Microsoft ελπίζουν ότι θα επιτύχουν ένα πιο δελεαστικό αποτέλεσμα για τους χρήστες.

Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες επιτρέπεται να εκκινούν νέες φωνητικές κλήσεις και βίντεο στο Skype και να δέχονται εισερχόμενες κλήσεις Skype. Φωνητικές εντολές όπως “Alexa, κάλεσε την Μαρία στο Skype” ή “Αlexa, απάντησε” υποστηρίζονται επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft.

Επιπλέον, η νέα εφαρμογή θα επιτρέπει και κλήσεις SkypeOut, αν και δεν έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως ακριβώς θα καταφέρουν οι χρήστες να πραγματοποιούν τις συγκεκριμένες φωνητικές κλήσεις.

Alexa

Η Microsoft θεωρεί τη νέα αυτή λειτουργία ως συνέχεια της συνεργασίας της με την Amazon, η οποία περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για το Xbox One, επιτρέποντας τεχνικά στους χρήστες να ελέγχουν ορισμένες λειτουργίες της κονσόλας με τη βοήθεια της ψηφιακής βοηθού Alexa.

Σύμφωνα με πηγές στο διαδίκτυο, οι Alexa συσκευές με υποστήριξη Skype θα αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος του έτους, πιθανώς κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Πληροφοριακά, η Microsoft θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 2 Οκτωβρίου προς τιμήν των Surface συσκευών της κατά τη διάρκεια της οποίας ίσως μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS