Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 04:52
Αρχική inet Οι Alexa συσκευές υποστηρίζουν πλέον το Skype!

Οι Alexa συσκευές υποστηρίζουν πλέον το Skype!

Η Microsoft και η Amazon συνεργάστηκαν για να φέρουν το Skype σε συσκευές Alexa προσφέροντας, μάλιστα, τη νέα δυνατότητα που επιτρέπει την εκκίνηση κλήσεων ή την απάντηση με μια μόνο φωνητική εντολή.

Η Alexa ήδη διαθέτει υποστήριξη υπηρεσιών βίντεο και φωνητικής κλήσης, αλλά με τη συμβατότητα του Skype, η Amazon και η Microsoft ελπίζουν ότι θα επιτύχουν ένα πιο δελεαστικό αποτέλεσμα για τους χρήστες.

Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες επιτρέπεται να εκκινούν νέες φωνητικές κλήσεις και βίντεο στο Skype και να δέχονται εισερχόμενες κλήσεις Skype. Φωνητικές εντολές όπως “Alexa, κάλεσε την Μαρία στο Skype” ή “Αlexa, απάντησε” υποστηρίζονται επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft.

Επιπλέον, η νέα εφαρμογή θα επιτρέπει και κλήσεις SkypeOut, αν και δεν έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως ακριβώς θα καταφέρουν οι χρήστες να πραγματοποιούν τις συγκεκριμένες φωνητικές κλήσεις.

Alexa

Η Microsoft θεωρεί τη νέα αυτή λειτουργία ως συνέχεια της συνεργασίας της με την Amazon, η οποία περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για το Xbox One, επιτρέποντας τεχνικά στους χρήστες να ελέγχουν ορισμένες λειτουργίες της κονσόλας με τη βοήθεια της ψηφιακής βοηθού Alexa.

Σύμφωνα με πηγές στο διαδίκτυο, οι Alexa συσκευές με υποστήριξη Skype θα αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος του έτους, πιθανώς κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Πληροφοριακά, η Microsoft θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 2 Οκτωβρίου προς τιμήν των Surface συσκευών της κατά τη διάρκεια της οποίας ίσως μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.