15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η Microsoft ετοιμάζει νέα κονσόλα που θα βασίζεται στο cloud!

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε δύο νέες, διαφορετικές κονσόλες η μια εκ των οποίων θα μπορούσε να βασιστεί στο cloud προσφέροντας παρόμοιες επιδόσεις σε χαμηλότερες τιμές.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η AMD θα μπορούσε να είναι η εταιρεία που η Microsoft επέλεξε να είναι υπεύθυνη για το hardware της νέας κονσόλας, αν και προς το παρόν, οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι κρυφές.

Όπως προαναφέραμε, η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά μοντέλα, μια κονσόλα high-end που θα βασίζεται στην ίδια προσέγγιση με το τρέχον Xbox One και μια δεύτερη έκδοση που θα αναμίξει την τοπική ισχύ του harware με έναν κινητήρα που βασίζεται σε cloud.

Microsoft

Η cloud-based έκδοση, από τεχνικής άποψης θα έχει λιγότερες απαιτήσεις καθώς το cloud σύστημα θα είναι υπεύθυνο για τη απόδοση.

Επομένως, θα έχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού σε χαμηλότερη τιμή, καθώς το συνολικό κόστος που θα πρέπει να πληρώσουμε για το υλικό θα μειωθεί σημαντικά.

Να σημειώσουμε ότι η συσκευή πολύ πιθανό να περιλαμβάνει την τεχνολογία AMD.

Περιττό να πούμε ότι το έργο είναι ακόμα στις πρώτες του μέρες οπότε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του πολλά στοιχεία μπορεί να αλλάξουν . Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft θα μπορούσε να ανακοινωθεί κάποια στιγμή γύρω στο 2020, αλλά αυτό εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως το πόσο γρήγορα προχωράει η ανάπτυξη με τους συνεργάτες που χειρίζονται το hardware.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *