ΑρχικήbusinessΗ Microsoft ετοιμάζει νέα κονσόλα που θα βασίζεται στο cloud!

Η Microsoft ετοιμάζει νέα κονσόλα που θα βασίζεται στο cloud!

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε δύο νέες, διαφορετικές κονσόλες η μια εκ των οποίων θα μπορούσε να βασιστεί στο cloud προσφέροντας παρόμοιες επιδόσεις σε χαμηλότερες τιμές.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η AMD θα μπορούσε να είναι η εταιρεία που η Microsoft επέλεξε να είναι υπεύθυνη για το hardware της νέας κονσόλας, αν και προς το παρόν, οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι κρυφές.

Όπως προαναφέραμε, η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά μοντέλα, μια κονσόλα high-end που θα βασίζεται στην ίδια προσέγγιση με το τρέχον Xbox One και μια δεύτερη έκδοση που θα αναμίξει την τοπική ισχύ του harware με έναν κινητήρα που βασίζεται σε cloud.

Microsoft

Η cloud-based έκδοση, από τεχνικής άποψης θα έχει λιγότερες απαιτήσεις καθώς το cloud σύστημα θα είναι υπεύθυνο για τη απόδοση.

Επομένως, θα έχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού σε χαμηλότερη τιμή, καθώς το συνολικό κόστος που θα πρέπει να πληρώσουμε για το υλικό θα μειωθεί σημαντικά.

Να σημειώσουμε ότι η συσκευή πολύ πιθανό να περιλαμβάνει την τεχνολογία AMD.

Περιττό να πούμε ότι το έργο είναι ακόμα στις πρώτες του μέρες οπότε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του πολλά στοιχεία μπορεί να αλλάξουν . Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft θα μπορούσε να ανακοινωθεί κάποια στιγμή γύρω στο 2020, αλλά αυτό εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως το πόσο γρήγορα προχωράει η ανάπτυξη με τους συνεργάτες που χειρίζονται το hardware.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS