ΑρχικήinetAMD: Η έκδοση 18.9.1 του Radeon Graphics είναι διαθέσιμη για download

AMD: Η έκδοση 18.9.1 του Radeon Graphics είναι διαθέσιμη για download

Οι παίκτες της AMD μπορούν να κατεβάσουν ένα νέο πακέτο Radeon Graphics που αφορά αρκετά από τα μοντέλα APU, CPU και GPU. Ο λόγος για την έκδοση 18.9.1 (18.30.17.01 / 24.20.13017.1009), η οποία προσφέρει υποστήριξη για το Shadow of the Tomb Raider και το Star Control: Origins.

Επιπλέον, η τρέχουσα κυκλοφορία βελτιώνει τη συμβατότητα μεταξύ του Radeon FreeSync και του Monster Hunter: World, διορθώνει ορισμένα θέματα σχετικά με το Radeon Settings και διασφαλίζει ότι ο κέρσορας ή το σύστημα δεν παρουσιάζει καθυστέρηση όταν απενεργοποιείται μια οθόνη στις multi-monitor διαμορφώσεις.

Radeon Graphics

Σύμφωνα με την AMD, η έκδοση 18.9.1 επιλύει τις αποτυχίες ελέγχου ταυτότητας AMD Link με συσκευές Android Pie, καθώς και την αστάθεια καταγραφής Radeon ReLive σε συστήματα που χρησιμοποιούν προϊόντα γραφικών Radeon R9 290 ή Radeon R9 390.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, υπάρχουν τέσσερα πακέτα προς λήψη κατάλληλα για desktops και laptops που τρέχουν ένα από τα Windows 7 και 10 OS της Microsoft, καθώς και ένα ελάχιστο βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης που πραγματοποιεί αυτόματα λήψη και εγκατάσταση των απαιτούμενων αρχείων.

Επομένως, για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτής της έκδοσης, κατεβάστε το AMD Radeon Adrenalin Edition Graphics Driver 18.9.1 στον υπολογιστή σας, αφαιρέστε οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση, εκτελέστε το πακέτο και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για μια πλήρη ενημέρωση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS