ΑρχικήinetFirePro / Radeon Pro Enterprise Graphics - 18.Q3: Νέο Graphics Driver από...

FirePro / Radeon Pro Enterprise Graphics – 18.Q3: Νέο Graphics Driver από την AMD

Η AMD ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα μιας νέας έκδοσης του προγράμματος FirePro / Radeon Pro Enterprise Graphics, δηλαδή το πακέτο 18.Q3, το οποίο προσθέτει μια Fan Control επιλογή που επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας στο Global Tuning tab.

Η νέα έκδοση διορθώνει προβλήματα με τα Smode Studio, CorelDRAW και Dassault ICEM Surf. Επίσης, βελτιώνει τη συμβατότητα μεταξύ Siemens Femap και Radeon Pro WX 9100 καρτών.

Επιπλέον, η τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση επιλύει διαρροές μνήμης που εμφανίζονται με το “Vega”-based hardware σε Windows 7, αφαιρεί ορισμένα σφάλματα που προκάλεσαν προβλήματα για το GPU FirePro W8100, FirePro W9100 και FirePro 7150.

AMD

Όσον αφορά τη συμβατότητα, εκτός από μια υποστηριζόμενη GPU, λάβετε υπόψη ότι η διαμόρφωσή σας πρέπει να εκτελεί παραλλαγή 32 ή 64 bit των λειτουργικών συστημάτων των Windows 7 ή 10 της Microsoft ή αρχιτεκτονική 64 bit των Windows Server 2008 R2 ή Server 2016.

Επομένως, αφαιρέστε τυχόν προηγούμενη έκδοση που υπάρχει στον υπολογιστή σας, αποθηκεύστε και εκτελέστε το κατάλληλο πακέτο για το σύστημά σας, περιμένετε για όλα τα αρχεία που απαιτούνται να διατεθούν και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για πλήρη αναβάθμιση.

Έχοντας όλα όσα αναφέραμε υπόψη, κατεβάστε το AMD FirePro/Radeon Pro Enterprise Graphics Driver 18.Q3, εγκαταστήστε το και εκτελέστε μια επανεκκίνηση μόλις τελειώσετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS