ΑρχικήinetΗ HP λανσάρει το Omen 15 Gaming Laptop (2018) με σημαντικές αναβαθμίσεις...

Η HP λανσάρει το Omen 15 Gaming Laptop (2018) με σημαντικές αναβαθμίσεις hardware

Η HP μόλις κυκλοφόρησε το Omen 15 Gaming Laptop (2018), αυτή τη φορά προωθώντας βελτιώσεις που καλύπτουν κάτι περισσότερο από το τμήμα hardware.

Η μητρική εταιρεία έχει επικεντρωθεί όχι μόνο στο να κάνει τον φορητό υπολογιστή γρηγορότερο, αλλά και πιο οπτικά ελκυστικό, ώστε σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, λέγεται ότι είναι 7,4% λιγότερο ευρύ και σχεδόν 5% λεπτότερο. Η HP ήθελε να κάνει κάπως πιο εύκολη την μεταφορά, έτσι το κορυφαίο μοντέλο με γραφικά GTX 1060 και 1070 ζυγίζει μόλις 2,4 kg.

Το νέο laptop Omen διαθέτει επίσης σύγχρονες πινελιές, όπως τα ουσιαστικά μικρότερα bezel. Για παράδειγμα, το κορυφαίο bezel  των 15,6 ιντσών λέγεται ότι είναι περίπου 35% μικρότερο, ενώ τα πλευρικά bezel έχουν μειωθεί κατά 65%.

Από πλευράς hardware, το νέο laptop είναι ένα τέρας και λογικό αφού απευθύνεται ειδικά σε gamers. Η ισχύς προέρχεται από τους επεξεργαστές της 8ης γενιάς της Intel και η διαμόρφωση της κορυφαίας σειράς διαθέτει εξαπύρηνο  i + chip, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM έως 32GB.

Για αυτή τη γενιά, η HP επέλεξε τη GTU 1070 Max-Q της GPU της NVIDIA, έτοιμη και με VR και διαθέτει G-SYNC και η αποθήκευση έρχεται με τη μορφή διάφορων συνδυασμών όπως SSD, HDD, SSD και HDD ή μνήμης HDD + Intel Optane. Η οθόνη υποστηρίζει έως 4Κ στα 60Hz, αλλά και 1080p στα 144Hz.

Υπάρχει επίσης ένα πολύπλοκο σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί ανεμιστήρες δυναμικής ρουλεμάν που σχεδιάστηκαν για να είναι μεγαλύτεροι και έτσι εξαλείφουν τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι το HP Omen 15 δεν θα είναι φτηνό. Η βασική διαμόρφωση θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Ιουλίου στην τιμή των $ 979, αλλά για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιών, σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε την κορυφαία διαμόρφωση με μια οθόνη 4K που πωλείται στην τιμή των $ 1.699.

Omen

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS