Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Η υπηρεσία «Dating» του Facebook ξεκίνησε δοκιμαστικά στην Κολομβία

FacebookΤο Facebook έχει αρχίσει να δοκιμάζει την υπηρεσία online dating του με την ονομασία «Dating», στην Κολομβία. Η εταιρεία ανακοίνωσε την υπηρεσία στο ετήσιο συνέδριο F8 τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Εάν όλα πάνε καλά, η υπηρεσία αυτή θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες χώρες.

Η υπηρεσία είναι ήδη ενεργή στην Κολομβία, όπου χρήστες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να εγγραφούν για να δημιουργήσουν προφίλ. Αλλά η εταιρεία δεν θα ξεκινήσει να εμφανίζει πιθανούς «συντρόφους» μέχρι να υπάρξει επαρκής αριθμός εγγραφών.

Το Facebook Dating χρησιμοποιεί ισχυρούς αλγόριθμους για να προτείνει πιθανούς συντρόφους με βάση τις προσωπικές πληροφορίες που μοιράζονται οι χρήστες με την εταιρεία. Το προφίλ του Dating θα περιλαμβάνει φωτογραφίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως “Ποιο τραγούδι είναι αυτό που σας αρέσει;” ή “Τι θεωρείτε μία τέλεια μέρα;”

Είναι αρκετά διαφορετικό από το Tinder, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ στο προφίλ των ατόμων με τα οποία θέλουν να συνδεθούν, όμως το Facebook έχει θέσει ένα όριο στην περιήγηση μέχρι 100 προφίλ την ημέρα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν προφίλ βάσει συμβάντων και ομάδων στις οποίες συμμετέχουν.

Το καλύτερο είναι ότι το Dating είναι μια υπηρεσία συμμετοχής που μπορεί να ενεργοποιηθεί από το προφίλ σας στο Facebook. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία από την ίδια την εφαρμογή Facebook και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν άλλη εφαρμογή γι ‘αυτό.

Μετά το Σκάνδαλο της Cambridge Analytica, το Facebook έχει ως στόχο να διατηρήσει την ιδιωτικότητα στη νέα υπηρεσία του, επιτρέποντας πολύ μικρή σύνδεση μεταξύ του κύριου προφίλ στο Facebook και του προφίλ στο Dating. Αυτό περιλαμβάνει την μη δημοσιοποίηση της πραγματικής ηλικίας και της τοποθεσίας από προεπιλογή.

Όσον αφορά τα μηνύματα, το Dating θα έχει ξεχωριστή ενότητα συνομιλίας που μοιάζει με το Messenger. Οι λειτουργίες περιορίζονται μόνο σε κείμενο και emojis και οι χρήστες δεν μπορούν να στείλουν εικόνες, συνδέσμους ή άλλα media μέσω αυτού.

Συνολικά, η υπηρεσία φαίνεται αξιοπρεπής και το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι εάν το Dating του Facebook θα γίνει επιτυχία.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *