ΑρχικήinetΞεχάστε το Tinder, το Facebook ανακοινώνει τη δική του λειτουργία dating

Ξεχάστε το Tinder, το Facebook ανακοινώνει τη δική του λειτουργία dating

datingΤο συνέδριο F8 έφερε έναν καταιγισμό ανακοινώσεων από τη γνωστή εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης. Μία από αυτές τις ανακοινώσεις, αναφέρεται σε ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολύ περισσότερα από το να ορίζουν απλά το relationship status τους ως ελεύθεροι ή δεσμευμένοι.

Το χαρακτηριστικό dating του Facebook, θα ενσωματωθεί στην κύρια εφαρμογή για κινητά, αλλά όσοι χρήστες επιθυμούν να γνωρίσουν κάποιον, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν dating profiles, τα οποία θα είναι ξεχωριστά από το προφίλ τους στο Facebook.

Ενώ δεν αποκαλύπτονται πολλές λεπτομέρειες, το interface της λειτουργίας dating του Facebook, θα είναι αρκετά παρόμοιο με άλλες εφαρμογές όπως τα Tinder and Bumble. Ωστόσο, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν τα υποψήφια «ραντεβού» τους μέσω των Groups και Events.

Το Facebook θα χρησιμοποιήσει στοιχεία όπως προτιμήσεις, κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς φίλους, για να παρουσιάσει στους χρήστες πιθανές προτάσεις, για άτομα που ίσως θέλουν να γνωρίσουν. Θα αναρωτιέστε όμως κατά πόσο είναι καλό να εκτίθενται οι προσωπικές σχέσεις κάποιου δημόσια, ή έστω στους φίλους του; Πάνω σε αυτό, το Facebook λέει πως ότι κάνουν οι άνθρωποι μέσα στη λειτουργία dating δεν θα είναι ορατό στους φίλους τους.

Η δημιουργία αυτής της λειτουργίας, θέτει το Facebook σε άμεσο ανταγωνισμό ενάντια σε ηγέτες αυτού του τομέα, όπως το Tinder. Στην πραγματικότητα, οι μετοχές της Match Group (μητρική εταιρεία του Tinder) μειώθηκαν κατά περίπου 20% μετά την ανακοίνωση του Mark Zuckerberg. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο χαρακτηριστικό dating του Facebook θα είναι γνωστές αργότερα μέσα στο έτος, όταν θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS