ΑρχικήinetKDE Plasma 5.14, τι νέο υπάρχει στο δημοφιλές Linux Desktop

KDE Plasma 5.14, τι νέο υπάρχει στο δημοφιλές Linux Desktop

DesktopΤο Plasma είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Desktop environments της Linux και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους λάτρεις του open source. Για να φέρει μια νέα και ενημερωμένη εμπειρία στους χρήστες του, το Project KDE συνεχίζει να φέρνει κατά καιρούς νέες εκδόσεις του Plasma Desktop.

Η πιο πρόσφατη έκδοση 5.14.0 του Plasma έχει μόλις κυκλοφορήσει και φέρνει εμφανή διορθώσεις σφαλμάτων και νέα χαρακτηριστικά. Εν συντομία τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:

Για το Plasma 5.14, οι προγραμματιστές εργάστηκαν πολύ για τη βελτίωση του λογισμικού διαχείρισης Discover – του πρόσθετου προγράμματος εγκατάστασης και διαχείρισης λογισμικού του Plasma. Με τη νέα υποστήριξη fwupd, μπορείτε τώρα να το χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε το firmware του υπολογιστή σας.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Discover περιλαμβάνουν υποστήριξη για Snap channels, ταξινόμηση εφαρμογών κατά ημερομηνία κυκλοφορίας, καλύτερη σταθερότητα κ.λπ.

Το Plasma 5.14 φέρνει επίσης βελτιώσεις και νέα εμφάνιση στο KWin window manager. Ως αποτέλεσμα, τα animations γίνονται ομαλότερα και καλύτερα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των λειτουργιών του Plasma 5.14.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS