ΑρχικήinetWindows 10: Η νέα αθροιστική ενημέρωση KB4464330 προκαλεί BSOD

Windows 10: Η νέα αθροιστική ενημέρωση KB4464330 προκαλεί BSOD

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει ποτέ: Mετά την απελευθέρωση και την απόσυρση του Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809) λόγω κρίσιμων σφαλμάτων, η Microsoft απέστειλε μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που προκαλεί BSOD σε συγκεκριμένους υπολογιστές.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4464330 των Windows 10 για την έκδοση 1809 καθώς και η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4462919 για την ενημερωμένη έκδοση του Απριλίου (έκδοση 1803) οδηγούν τα συστήματα HP σε BSOD, χωρίς να έχει βρεθεί εύκολη λύση επαναφοράς, μέχρι στιγμής.

Η Microsoft έχει ήδη αναγνωρίσει το σφάλμα και δήλωσε ότι συνεργάζεται με την HP για να βρεθεί κάποια λύση, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, οι επίσημες σελίδες των δύο KB ενημερώσεων δεν έχουν ανεβάσει πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Windows 10

Σύμφωνα με online αναφορές αρκετών χρηστών, είναι αρκετά τα HP συστήματα που επηρεάζονται από το συγκεκριμένο σφάλμα μετά την εγκατάσταση των Patch Tuesday updates Οκτωβρίου.

Ενώ μόνο ένας περιορισμένος αριθμός Windows 10 (έκδοση 1809) είναι πιθανό να επηρεαστεί από το πρόβλημα, κυρίως επειδή αυτή η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος έχει αποσυρθεί λίγο μετά την κυκλοφορία της, το σφάλμα υπάρχει επίσης στο April 2018 Update, το οποίο τώρα τρέχει στο 90% όλων των Windows 10 συσκευών.

Η Microsoft δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με την παραχωρήσει κάποιου fix, αν και είναι αυτονόητο ότι η εταιρεία πρέπει να εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να τη ταχύτερη κυκλοφορία του. Προς το παρόν, η κατάργηση των ανεπιθύμητων ενημερώσεων φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος να “επιβιώσουμε”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS