ΑρχικήinetΗ Samsung φτιάχνει το Microsoft Surface Phone που περιμένουμε

Η Samsung φτιάχνει το Microsoft Surface Phone που περιμένουμε

Ενώ η Microsoft αποφάσισε να μην κατασκευάσει ένα Surface Phone, η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για αυτή την προσέγγιση και η δική της πτυσσόμενη συσκευή που θα λανσαριστεί πολύ σύντομα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτήν την ιδέα ως βασικό πυρήνα.

Samsung

Πολλές φήμες κυκλοφορούν για την πτυσσόμενη συσκευή της Samsung που αναφέρουν ότι πρόκειται να υπάρχει preview το Νοέμβρη, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο DJ Koh, πρόεδρος και CEO του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, συνεχίζει να μας δίνει μικρές λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο και, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έδωσε μερικές ακόμα συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε όταν η πτυσσόμενη συσκευή αρχίσει να λειτουργεί.

Η Samsung θέλει να κατασκευάσει ένα τηλέφωνο που να μπορεί να διπλασιάζεται ως tablet, το οποίο συμβαδίζει με τις φήμες ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει μια κύρια οθόνη OLED 7,3 ιντσών συνδεδεμένη σε ένα δευτερεύον εξωτερικό πάνελ OLED 4,6 ιντσών. Αυτό θα προσφέρει τεχνικά περισσότερο χώρο στην οθόνη σε λειτουργία tablet, μια ιδέα που η ίδια η Microsoft πιστεύεται ότι έχει εξερευνήσει με το Surface Phone και την Andromeda.

Όχι μόνο οι δύο συσκευές είναι πολύ παρόμοιες όσον αφορά την προσέγγιση, αλλά η στρατηγική προϊόντων της Microsoft και της Samsung φαίνεται να βασίζεται στην ίδια έννοια.

Ο Koh λέει ότι η Samsung θέλει να λανσάρει μια συσκευή που μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών, πράγμα που επανέλαβε πρόσφατα και ο επικεφαλής του Surface Panos Panay.

“Όταν παραδώσουμε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο στον πελάτη θα πρέπει να είναι ουσιαστικής σημασίας. Εάν η εμπειρία του χρήστη δεν ικανοποιεί εμένα τον ίδιο, δεν θα κυκλοφορήσω το προϊόν”, δήλωσε ο Koh.

Σε σύγκριση με τη Microsoft, η Samsung είναι έτοιμη να στοιχηματίσει πολλά σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο και πιστεύει ότι η αγορά αυτής της συσκευής θα επεκταθεί με περισσότερα παρόμοια προϊόντα μετά το λανσάρισμα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS