Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Η Samsung φτιάχνει το Microsoft Surface Phone που περιμένουμε

Ενώ η Microsoft αποφάσισε να μην κατασκευάσει ένα Surface Phone, η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για αυτή την προσέγγιση και η δική της πτυσσόμενη συσκευή που θα λανσαριστεί πολύ σύντομα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτήν την ιδέα ως βασικό πυρήνα.

Samsung

Πολλές φήμες κυκλοφορούν για την πτυσσόμενη συσκευή της Samsung που αναφέρουν ότι πρόκειται να υπάρχει preview το Νοέμβρη, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο DJ Koh, πρόεδρος και CEO του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, συνεχίζει να μας δίνει μικρές λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο και, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έδωσε μερικές ακόμα συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε όταν η πτυσσόμενη συσκευή αρχίσει να λειτουργεί.

Η Samsung θέλει να κατασκευάσει ένα τηλέφωνο που να μπορεί να διπλασιάζεται ως tablet, το οποίο συμβαδίζει με τις φήμες ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει μια κύρια οθόνη OLED 7,3 ιντσών συνδεδεμένη σε ένα δευτερεύον εξωτερικό πάνελ OLED 4,6 ιντσών. Αυτό θα προσφέρει τεχνικά περισσότερο χώρο στην οθόνη σε λειτουργία tablet, μια ιδέα που η ίδια η Microsoft πιστεύεται ότι έχει εξερευνήσει με το Surface Phone και την Andromeda.

Όχι μόνο οι δύο συσκευές είναι πολύ παρόμοιες όσον αφορά την προσέγγιση, αλλά η στρατηγική προϊόντων της Microsoft και της Samsung φαίνεται να βασίζεται στην ίδια έννοια.

Ο Koh λέει ότι η Samsung θέλει να λανσάρει μια συσκευή που μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών, πράγμα που επανέλαβε πρόσφατα και ο επικεφαλής του Surface Panos Panay.

«Όταν παραδώσουμε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο στον πελάτη θα πρέπει να είναι ουσιαστικής σημασίας. Εάν η εμπειρία του χρήστη δεν ικανοποιεί εμένα τον ίδιο, δεν θα κυκλοφορήσω το προϊόν», δήλωσε ο Koh.

Σε σύγκριση με τη Microsoft, η Samsung είναι έτοιμη να στοιχηματίσει πολλά σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο και πιστεύει ότι η αγορά αυτής της συσκευής θα επεκταθεί με περισσότερα παρόμοια προϊόντα μετά το λανσάρισμα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *