ΑρχικήTop PicksWindows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι άπειρες. Για πολλούς από εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό υπολογιστή σας άρα, είναι σίγουρο, ότι χρειάζεστε τα Office.

Επιπλέον, πολλοί από εσάς πιθανότατα να “δημιουργήσατε” ένα νέο μηχάνημα, είτε για επαγγελματική χρήση, είτε για προσωπική (games, movies κλπ). Ανεξάρτητα από τον λόγο, η urcdkey διαθέτει Windows 10 product keys σε εξαιρετικές τιμές, με πολλά πακέτα να διαθέτουν τις τελευταίες εκδόσεις του Office.

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης
Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Η αγορά των Windows 10 και οποιαδήποτε έκδοση του Office κοστίζει συνήθως μια μικρή περιουσία. Η εγκατάσταση και των δύο σε νέο υπολογιστή χρειάζεται, συνήθως, ένα γερό budget.

H ηλεκτρονική πλατφόρμα URcdkey σας προσφέρει έναν κωδικό έκπτωσης 18%, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε Windows 10 home / Pro, Office 2016/2019 και άλλα προϊόντα της Microsoft σε χαμηλή τιμή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα νέο προϊόν της Microsoft ή απλώς να αποκτήσετε ένα νόμιμο κλειδί της τρέχουσας έκδοσης του λογισμικού που χρησιμοποιείτε (Windows 10 κλπ).

Microsoft-Windows 10-δυνατότητα-PUA
Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Για τις επόμενες μέρες, εάν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό έκπτωσης SCS18, θα απολαύσετε -18% σε αγαπημένα προϊόντα.

Αναλυτικά όλες οι εκπτώσεις στις οποίες θα έχετε πρόσβαση εισάγοντας τον κωδικό SCS18.

Microsoft Windοws 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL 
Original price:15,4 € - Offer price: 12,63 €
Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL(2 PC)
Original price: 23,78 € - Offer price: 19.50 € 
Office2016 Professional Plus CD-KEY GLOBAL
Original price: 42,99€ - Offer price: 35.25€ 
Office2019 Professional Plus CD Key Global
Original price: 36.00€  - Offer price: 29.52€
Windows 10 PRO OEM + Office2019 Professional Plus CD Keys Pack
Original price: 56,99 €  - Offer price: 46.73€

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της urcdkey.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS