ΑρχικήsecurityOffice 365 ATP: Θα αναφέρει και malware επιθέσεις

Office 365 ATP: Θα αναφέρει και malware επιθέσεις

Office 365: Το ATP πλέον θα αναφέρει και malware επιθέσεις

Office 365 ATP: Η Microsoft επεκτείνει τις δυνατότητες του Office 365 Advanced Threat Protection (ATP), προσθέτοντας την υπηρεσία “Attack flow overviews”. Αυτή η υπηρεσία δημιουργείται πάνω στην υπάρχουσα “Office 365 ΑTP Campaign Views”, η οποία κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019 με στόχο να προσφέρει πληροφορίες για τις phishing επιθέσεις. Ο ρόλος της νέας υπηρεσίας του ATP, είναι να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις διάφορες malware επιθέσεις.

Αφού κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία, οι χρήστες του Office Threat Protection θα λαμβάνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τρέχουσες επιθέσεις, και έτσι θα είναι σε θέση να διαμορφώνουν ισχυρότερες υποδομές ασφάλειας.

“Επεκτείνουμε τις δυνάμεις της υπηρεσίας “Campaign Views”, η οποία θα αναφέρει λεπτομέρειες και για malware επιθέσεις. Εκτός από αυτό, έχουμε μπει σε διαδικασία δημιουργίας νέου “timeline”, ενώ προσπαθούμε να αυτοματοποιήσουμε τα campaign write-ups”, αναφέρει η Microsoft.

Η νέα υπηρεσία ενδέχεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Ιούνιο του 2020, όταν η εταιρία θα την προσθέσει σε όλα τα περιβάλλοντα του Office 365, τα οποία περιέχουν ATP με “Campaign Views” υποστήριξη. Αυτή τη στιγμή, η υπηρεσία “ATP Campaign Views” είναι διαθέσιμη για χρήστες με τα παρακάτω πλάνα: Office 365 Advanced Threat Protection Plan 2, Office 365 E5, Microsoft 365 E5 Security και Microsoft 365 E5.

Εκτός από τα παραπάνω, το Office επίσης θα μπλοκάρει τα κακόβουλα αρχεία, βασιζόμενο σε ρυθμίσεις παραμετροποιημένες από τους χρήστες. Ωστόσο, ακόμα και μετά την απενεργοποίηση των ρυθμίσεων, το Office θα σκανάρει τα αρχεία για γνωστά malwares, πριν επιτρέψει στους χρήστες να τα ανοίξουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS