ΑρχικήBusinessΓιορτή του πατέρα 2022: Office 2021 από 12,99€ και Windows 10 από...

Γιορτή του πατέρα 2022: Office 2021 από 12,99€ και Windows 10 από 6,06€

Η γιορτή του πατέρα 2022 έρχεται την Κυριακή 13 Ιουνίου. Πολλές εταιρείες και υπηρεσίες βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα προσφέροντας σε εκπτωτικές τιμές τα προϊόντα τους. Μια από αυτές είναι το Godeal24, το οποίο πάντα φροντίζει να κρατάει ικανοποιημένους τους πελάτες του, οι οποίοι αυτές τις μέρες θα λάβουν γνήσια Windows 10 από 6,06€ και αυθεντικά Office 2021 από 12,99€. Χάρη στην Godeal24 Father’s Day Sale εκπτωτική καμπάνια, μπορείτε να βρείτε γνήσια και οικονομικά κλειδιά Windows, Office και άλλα.

Τα Windows OS και Microsoft Office είναι σήμερα τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα υπολογιστών και λογισμικό γραφείου αντίστοιχα, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο εταιρείες παγκοσμίως να χρησιμοποιούν Windows OS και Microsoft Office. Είτε θέλετε να εργαστείτε με ένα έγγραφο κειμένου, να αναλύσετε δεδομένα ή να προετοιμάσετε μια παρουσίαση, το Microsoft Office είναι αυτό που χρειάζεστε. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Word, το Excel ή το Powerpoint. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Office 2021 βοηθά τους χρήστες να αισθάνονται πιο παραγωγικοί στην καθημερινότητα τους. Με την αγορά σας, θα έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook κλπ. σε μία συσκευή για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις.

Γιορτή του πατέρα 2022: Office 2021 από 12,99€ και Windows 10 από 6,06€

Τα άσχημα νέα είναι ότι η πιο πρόσφατη άδεια χρήσης του Office 2021 Pro στον επίσημο ιστότοπο της Microsoft κοστίζει 439,99 $. Τα καλά νέα είναι ότι στο Godeal24 Father’s Day Sale τώρα τα αυθεντικά Office 2021 Pro είναι διαθέσιμο μόνο με 24,99 €! Αυτή τη γιορτή του πατέρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα τόσο ουσιαστικό και πρακτικό δώρο για τον πατέρα σας! Το Godeal24 προσφέρει διαφορετικούς συνδυασμούς του Office 2021 σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Για παράδειγμα, η χαμηλότερη τιμή μονάδας είναι ο συνδυασμός 5 PCs και κάθε άδεια χρήσης του Office 2021 είναι μόνο 12,99€! Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους γύρω σας, κάτι που σας εξοικονομεί ένα τεράστιο ποσό χρημάτων! Ο κωδικός ενεργοποίησης κλειδιού αποστέλλεται μέσω e-mail, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε ούτε λεπτό.

Γιορτή του πατέρα 2022: Δείτε παρακάτω όλες τις εκπτώσεις στα αυθεντικά Office 2021 και γνήσια Windows 10:

-62% στα αυθεντικά Office 2021 και το Office 2021+ Windows OS Bundle με κωδικό κουπονιού “SGO62”

Χάρη στο Godeal24’s Father’s Day Sale, θα έχετε επίσης μια τεράστια έκπτωση στα κλειδιά άδειας χρήσης των Windows 10. Ενημερώστε τον υπολογιστή σας κάνοντας αναβάθμιση στην ταχύτερη και ασφαλέστερη έκδοση των Windows. Τα καλύτερα γνήσια Windows 10 από 6,06€/PC! Ας μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι η Microsoft υποστηρίζει τους χρήστες των Windows 10 για αναβάθμιση σε Windows 11 ΔΩΡΕΑΝ!

– 50% σε γνήσια Windows 10 και Windows 11 με κωδικό κουπονιού “SGO50”

Περισσότερες εκδόσεις: Έκπτωση 62% σε άλλα πακέτα Office με κωδικό κουπονιού “SGO62”

Get More>>>

Godeal24 Father's Day Sale

Γιορτή του πατέρα 2022: Γιατί το Godeal24 είναι τόσο φθηνό, είναι το λογισμικό γνήσιο;

Οι άδειες είναι 100% πρωτότυπες και γνήσιες. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και, ως εκ τούτου, είναι σε θέση να διαθέσει τα κλειδιά σε πελάτες που διαφορετικά θα έμεναν αχρησιμοποίητα. Με τη μη εμπορία αδειών χρήσης που πωλούνται από τη Microsoft, οι τελικοί χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορείτε να αγοράσετε στο Godeal24 είναι “εφ’ όρου ζωής” και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Στο Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε επίσημο λογισμικό και να εξοικονομήσετε πάνω από 80%!

Επιπλέον, ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει διάφορα computer tool software, όπως Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit series software κ.λπ., που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες λογισμικού σας, το Godeal24 είναι 100% αυθεντικό!

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Η Godeal24 παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο. Το Godeal24 όχι μόνο παρέχει εγγύηση προϊόντος, αλλά παρέχει επίσης στους χρήστες επαγγελματική τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα επ’ αόριστον μετά την πώληση! Αυτό σημαίνει ότι το Godeal24 είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας, είτε πρόκειται για εγκατάσταση είτε για χρήση.

Το Godeal24 έχει επιτύχει μεγάλη επιτυχία στο κοινό με επαγγελματική, γρήγορη εξυπηρέτηση, παρακολούθηση πληρωμών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μάλιστα, έλαβε βαθμολογία 4,9 και βαθμολογία ικανοποίησης 98% στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), που είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Godeal24 από τον χρήστη!

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης πριν και μετά την αγορά, η οποία μπορεί να λύσει τυχόν προβλήματα και να παρέχει επ’ αόριστον εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS