ΑρχικήUpdatesAdobe Photoshop: Η web έκδοση θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους

Adobe Photoshop: Η web έκδοση θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους

Μια βασική web έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών, Adobe Photoshop, θα προσφέρεται σύντομα δωρεάν για όλους τους χρήστες. Αυτή η δωρεάν έκδοση δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή στον Καναδά, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Photoshop από μια διεύθυνση web, εφόσον είναι συνδεδεμένοι σε ένα free Adobe account.

Adobe Photoshop δωρεάν

Η Adobe περιγράφει την υπηρεσία ως “freemium” και σχεδιάζει να αποκλείσει ορισμένες δυνατότητες, που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για τους συνδρομητές που πληρώνουν. Ουσιαστικά, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν τις βασικές λειτουργίες του Adobe Photoshop.

Δείτε επίσης: Patch Tuesday Ιουνίου 2022: Η Microsoft διορθώνει 55 ευπάθειες

Αυτή η δωρεάν έκδοση browser του προγράμματος επεξεργασίας θα δώσει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του Adobe Photoshop. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η web version στους συνδρομητές, τον Οκτώβριο, ήταν μια απλοποιημένη έκδοση του προγράμματος. Σταδιακά άρχισε να χρησιμοποιείται ως εργαλείο συνεργασίας για τους καλλιτέχνες, ώστε να μπορούν να μοιράζονται μια εικόνα με άλλους και να μπορούν να κάνουν μικρές επεξεργασίες ή να προσθέτουν σχολιασμούς. Έκτοτε, η Adobe έχει επεκτείνει τη λειτουργικότητα της έκδοσης προσθέτοντας δυνατότητες όπως αυτή της δημιουργίας νέου εγγράφου από το web αντί να χρειάζεται η μεταφόρτωση από το full desktop app.

Με τη μετάβαση σε μια δωρεάν έκδοση του Photoshop, η Adobe προσπαθεί να διευρύνει το δίκτυό της παρέχοντας στους καθημερινούς χρήστες, πρόσβαση σε μια απλοποιημένη έκδοση της εφαρμογής της. Όταν η δωρεάν έκδοση γίνει ευρύτερα διαθέσιμη, οι χρήστες θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από το τι μπορεί να προσφέρει στο Photoshop, ώστε να μπορούν τελικά να μεταβούν σε συνδρομητική έκδοση που προσφέρει πολλές παραπάνω δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Amazon: Σύντομα θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις προϊόντων με drones

Adobe Photoshop web
Adobe Photoshop: Η web έκδοση θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους

Από την κυκλοφορία της web έκδοσης πέρυσι, η Adobe έχει προσθέσει πολλά εργαλεία, που μπορούν να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις φωτογραφίες των χρηστών.

Η επέκταση της βάσης χρηστών του Photoshop, με τη δωρεάν έκδοση, σημαίνει επίσης τη μεταφορά της σε συστήματα, όπως τα Chromebook. Με μια web έκδοση, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Photoshop από οποιαδήποτε συσκευή.

Θέλουμε να κάνουμε το [Photoshop] πιο προσιτό και πιο εύκολο για περισσότερους ανθρώπους, για να το δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το προϊόν. Θέλω να δω το Photoshop να συναντά χρήστες εκεί που βρίσκονται τώρα“, είπε στο The Verge η Maria Yap, αντιπρόεδρος στο τμήμα ψηφιακής απεικόνισης στην Adobe. “Δεν χρειάζεστε μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας για να μπείτε στο Photoshop“.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Με AI θα βελτιωθούν οι βιντεοκλήσεις

Το Photoshop είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, αν και θεωρείται ακριβό. Το φθηνότερο πακέτο ξεκινά από 10 $/μήνα για 20 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Τώρα, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν αν και η Adobe δεν έχει πει ακόμη πότε θα γίνει διαθέσιμη η δωρεάν web έκδοση του Photoshop.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS