ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Με AI θα βελτιωθούν οι βιντεοκλήσεις

Microsoft Teams: Με AI θα βελτιωθούν οι βιντεοκλήσεις

Η Microsoft πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια προσθέτοντας εντυπωσιακές νέες δυνατότητες παραγωγικότητας στο Teams και τώρα η εταιρεία αναθεωρεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα βασικά στοιχεία χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (AI). Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα θέματα κατά την διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Οι νέες βελτιώσεις ποιότητας φωνής της Microsoft που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να βελτιώσουν ή ακόμα και να εξαλείψουν τις καθημερινές ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουμε στις βιντεοκλήσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στον Microsoft Edge

microsoft teams AI

Η Microsoft ενδέχεται σύντομα να μετριάσει μερικές από τις χειρότερες ενοχλήσεις στις βιντεοκλήσεις. Η Microsoft κυκλοφορεί αναβαθμίσεις ποιότητας φωνής που βασίζονται σε AI που θα βοηθήσουν κάθε συμμετέχοντα στην κλήση στο Teams να ακούει ο ένας τον άλλον καθαρά. Τα νέα μοντέλα machine learning όχι μόνο μπορούν να ακυρώσουν τις ηχώ, αλλά ακόμη και να μειώσουν τις πιθανότητες άβολων διακοπών εξαλείφοντας τις αλληλεπικαλύψεις που σχετίζονται με την ηχώ. Αυτό θα σας βοηθήσει να θίξετε ένα σημαντικό σημείο χωρίς να διαταράξετε τη σειρά των σκέψεων κάποιου άλλου.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε το χρώμα της σελίδας στο Microsoft Word

Η τεχνολογία machine learning μετράει τα echoes χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό περίπου 100.000 προσομοιωμένων δωματίων και εκπαίδευσης από 30.000 ώρες ομιλίας. Η Microsoft πλήρωσε και τακτικούς χρήστες του Teams για να ηχογραφήσουν τις φωνές τους για να τους βοηθήσει να αναγνωρίσουν χιλιάδες διαφορετικές συσκευές. Και κυρίως, η επεξεργασία γίνεται στη συσκευή σας. Αυτό βοηθά τη Microsoft να μειώσει το κόστος, αλλά διασφαλίζει και ότι η μείωση της ηχούς γίνεται γρήγορα και σε ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών.

Δείτε επίσης: Η Microsoft καταργεί τα NDA με τους υπαλλήλους της

Η δυνατότητα κυκλοφόρησε τώρα μετά από μήνες δοκιμών. Έρχεται παράλληλα με μερικές άλλες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων AI για βιντεοκλήσεις περιορισμένου εύρους ζώνης και βελτιστοποιήσεις για την εμφάνιση κειμένου. Αυτό από μόνο του πιθανότατα δεν θα σας κάνει να επιλέξετε το Teams έναντι αντιπάλων όπως το Zoom ή το Google Meet, αλλά μπορεί να ανατρέψει την ισορροπία εάν τα virtual meetings είναι συνηθισμένα στον χώρο εργασίας σας.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS