ΑρχικήgamingOverwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

Η beta έκδοση του PvP της Blizzard για το Overwatch 2 λειτουργεί για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, αλλά οι προγραμματιστές κάνουν ήδη αλλαγές στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων ουσιαστικών τροποποιήσεων για τους ήρωες Roadhog, Soldier: 76 και Zenyatta, οι οποίοι μπορούν τώρα να κλωτσήσουν καλύτερα. Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις αλλαγές ισορροπίας που πραγματοποιήθηκαν ως απόκριση στα σχόλια των παικτών, το παιχνίδι εξελίσσεται λόγω ευρύτερων αλλαγών στους ήρωες του Overwatch 2 και στη νέα δομή της ομάδας 5v5.

Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta
Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

Μία από τις μεγαλύτερες, πιθανώς πιο ευπρόσδεκτες τροποποιήσεις, είναι στον Soldier: 76. Σύμφωνα με τις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα της Blizzard για το Overwatch 2 beta, ο Jack Morrison είχε μειωμένη ζημιά στο Pulse Rifle («βλέπουμε λιγότερα counters με ένα ντεπόζιτο λιγότερο ανά ομάδα», λέει η Blizzard) και μειώθηκε η ταχύτητά του στο sprint (λόγω του ότι οι damage ήρωες είχαν ήδη παθητική ώθηση ταχύτητας), αλλά απέκτησε ένα buff στην Ultimate επίθεση του, το οποίο τώρα μπορεί να προκαλέσει κρίσιμη ζημιά. Συνολικά, αυτό θα πρέπει να είναι καλό νέο για τους παίκτες που θεωρούν αυτήν τη στιγμή τον Soldier υπερδύναμο.

Ο Roadhog του Overwatch 2 πήρε μια τεράστια αλλαγή στην Ultimate ικανότητά του: Κατά τη διάρκεια του Whole Hog δεν πυροδοτείται πλέον αυτόματα το όπλο του και δεν μπορεί να μείνει stunned εκτός της Ult του. Η Blizzard επεξηγεί για το νέο Whole Hog, το οποίο προηγουμένως έφερνε τον Roadhog σε πολύ ευάλωτη θέση λέγοντας ότι η ικανότητα έχει αλλάξει από «Channeled» ultimate (π.χ. Pharah, Reaper, Cassidy), σε «Transform» ultimate (π.χ. Soldier: 76, Genji, Winston). Αυτό σημαίνει ότι το όπλο δεν πυροδοτεί πλέον αυτόματα και πρέπει να πατήσετε το Primary Fire για να χρησιμοποιήσετε την ultimate. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικές ικανότητες κατά τη διάρκεια του Whole Hog χωρίς να ακυρώσετε την ultimate. Τέλος, τα stuns δε θα ακυρώνουν πλέον την ικανότητα ultimate.

Δείτε επίσης: Blizzard: Το Warcraft θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές το 2022

Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta
Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

Υπάρχουν πολλές άλλες τροποποιήσεις στο Overwatch 2 στα ποσοστά healing, τις ταχύτητες κίνησης και τον αριθμό πυρομαχικών, αλλά δύο άλλες αλλαγές ξεχωρίζουν. Το alt fire της Sojourn για το όπλο της έχει μια πιο φαρδιά σφαίρα και ο Zenyatta έλαβε μια ενημέρωση firmware στο πόδι με το οποίο κλωτσάει. Η Blizzard έδωσε στον μοναχό Omnic μια νέα passive ικανότητα, το Snap Kick, το οποίο αυξάνει τη melee ζημιά του κατά 50% και «αυξάνει σημαντικά» το knockback από τις κλωτσιές. Επιπρόσθετα η Blizzard αναφέρει για το Overwatch 2 ότι ο Zenyatta έχει πρόβλημα να πολεμήσει από κοντινή απόσταση, επομένως βρισκόταν σε μειονεκτική θέση αν ένας εχθρός πηδούσε από πάνω του. Όμως τώρα η νέα του παθητική ικανότητα, το Snap Kick, θα τον βοηθήσει να δημιουργήσει χώρο και να βάλει τους εχθρούς στο πεδίο μάχης του.

Διαβάστε επίσης: Οι μέτοχοι της Activision Blizzard δέχονται την εξαγορά από την Microsoft

Η Blizzard έχει υποσχεθεί περαιτέρω αλλαγές σε όλη την beta έκδοση PvP του Overwatch 2, συμπεριλαμβανομένων νέων ηρώων και ανακατασκευών για ήρωες υποστήριξης. Αν δεν έχετε μπει ακόμα στην beta έκδοση που είναι μόνο για υπολογιστή, τα παιχνίδια Overwatch League αυτού του Σαββατοκύριακου προσφέρουν άλλη μια ευκαιρία να μπείτε μέσω των drops.

Πηγή: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS