ΑρχικήUpdatesΤο TikTok θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το άπειρο scrolling

Το TikTok θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το άπειρο scrolling

Το TikTok θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το άπειρο scrolling! Οι εθισμένοι στο TikTok θα μπορούν να περιορίσουν περαιτέρω τον χρόνο τους στην εφαρμογή, είπε η εταιρεία, με ένα νέο ζεύγος ρυθμίσεων χρόνου οθόνης να έρχεται στην υπηρεσία άμεσα.

Το TikTok προσθέτει μια σειρά από νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σας εμποδίσουν να κάνετε άπειρο scrolling, ανακοίνωσε η υπηρεσία. Ένα νέο εργαλείο θα εμφανίζει μια υπενθύμιση μετά τη χρήση της εφαρμογής για παρατεταμένη χρονική περίοδο που ορίζεται από τον χρήστη, προσθέτοντας μια νέα ασφάλεια στα υπάρχοντα ημερήσια όρια. Οι έφηβοι χρήστες (ηλικίας μεταξύ 13 και 17 ετών) θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο περιορισμού χρόνου οθόνης εάν περνούν πάνω από 100 λεπτά στην εφαρμογή σε μία μόνο ημέρα.

Δείτε επίσης: TikTok: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλή εφαρμογή σε Chromebook;

Ο αλγόριθμος TikTok κατευθύνει τους χρήστες σε fake news για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δείτε επίσης: Instagram: Δοκιμάζει μια ροή πλήρους οθόνης παρόμοια με το TikTok

Το TikTok προσθέτει και έναν νέο πίνακα ελέγχου χρόνου οθόνης που δείχνει μια περίληψη της χρήσης της εφαρμογής. Τα στατιστικά περιλαμβάνουν το χρόνο που έχει ανοίξει η εφαρμογή, μια ανάλυση της χρήσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και έναν συνολικό μετρητή για τον χρόνο που αφιερώνεται στην εφαρμογή καθημερινά.

Δείτε επίσης: Το TikTok λανσάρει τη δική του πλατφόρμα ανάπτυξης AR

Οι νέες δυνατότητες του TikTok ακολουθούν την προσθήκη παρόμοιων εργαλείων σε άλλες εφαρμογές όπως το Instagram και το Netflix που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται τον χρόνο που αφιερώνουν σε αυτές. Η Apple και η Google επιτρέπουν επίσης τον ορισμό ορίων εφαρμογών σε iOS και Android. Αποτελούν χρήσιμες προσθήκες για υπηρεσίες των οποίων τα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται στη διαφήμιση μπορούν να παρακινήσουν τη μεγιστοποίηση της προσοχής των χρηστών.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS