ΑρχικήinetΤο Instagram αφαιρεί τις μικρότερες επιλογές ημερήσιου χρονικού ορίου

Το Instagram αφαιρεί τις μικρότερες επιλογές ημερήσιου χρονικού ορίου

Το Instagram διακόπτει ορισμένες επιλογές χρονικού ορίου εφαρμογών και ενθαρρύνει τους χρήστες να ενημερώσουν τις ρυθμίσεις τους. Αρχικά, οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν ένα χρονικό όριο έως και πέντε λεπτά την ημέρα, ενώ οι νέες επιλογές ξεκινούσαν από 30 λεπτά και φτάνουν έως και τις τρεις ώρες.

Instagram

Δείτε επίσης: Instagram Stories: Μπορείτε πλέον να κάνετε like χωρίς να στείλετε DM

Σε στιγμιότυπα οθόνης που στάλθηκαν από έναν χρήστη του Instagram που είχε ορίσει προηγουμένως ένα ημερήσιο όριο 10 λεπτών, εμφανίζεται τώρα ένα αναδυόμενο παράθυρο στην κορυφή της ροής του, που τον προτρέπει να ορίσει μια νέα ημερήσια τιμή ορίου σύμφωνα με μια ενημέρωση εφαρμογής. Αν και το αναδυόμενο παράθυρο λέει ότι ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει το υπάρχον όριο εάν θέλει, κάνοντας κλικ στο κουμπί επεξεργασίας τον οδηγεί να επιλέξει μια προκαθορισμένη επιλογή, η χαμηλότερη από τις οποίες είναι 30 λεπτά. Ένα επιπλέον αναδυόμενο παράθυρο στη σελίδα δραστηριότητας της εφαρμογής λέει ότι ο χρόνος των 10 λεπτών “δεν υποστηρίζεται πλέον”. Η εφαρμογή είχε στείλει υπενθυμίσεις για αλλαγή της ρύθμισης εδώ και μερικές εβδομάδες, λέει ο χρήστης και κατάφερε να αποφύγει να επιλέξει ένα νέο όριο μόνο με την αναγκαστική έξοδο από την εφαρμογή.

Δείτε ακόμα: Instagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

Οι διαθέσιμες επιλογές πλέον είναι 30 λεπτά, 45 λεπτά, μία ώρα, δύο ώρες και τρεις ώρες. Το Instagram εισήγαγε την επιλογή ορισμού ημερήσιων χρονικών ορίων το 2018, με τους εκπροσώπους της εταιρείας να λένε ότι ήθελαν ο χρόνος στην εφαρμογή να είναι ο σωστός χρόνος. Οι δυνατότητες περιορισμού χρόνου κυκλοφόρησαν ως απάντηση στην κριτική που έλαβαν οι εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με την επίδραση που είχαν τα προϊόντα τους στην ευημερία των χρηστών.

«Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να λαμβάνουν σκόπιμες αποφάσεις σχετικά με το πόσο χρόνο ξοδεύουν και πώς θέλουν να ασχοληθούν με την εφαρμογή», ​​είπε η Ameet Ranadive, η οποία ηγείται μιας ομάδας ευημερίας χρηστών στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε τον σύνδεσμο Instagram σας

Αυτή η δέσμευση για την ενδυνάμωση των χρηστών φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της κατάργησης μικρότερων χρονικών ορίων από την εφαρμογή. Τον Νοέμβριο, όταν δοκιμαζόταν η λειτουργία “Take a Break“, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri τόνισε ότι “ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς όσον αφορά τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής“. Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο χρονικό όριο μπορεί να μην είναι αποθαρρυντικό για τα περισσότερα άτομα στο Instagram. Αλλά είναι μια αλλαγή που σηματοδοτεί ότι το Instagram μπορεί να ανησυχεί ότι οι χρήστες δεν ξοδεύουν αρκετό χρόνο στην πλατφόρμα του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS