ΑρχικήUpdatesVivaldi browser: Αποκτά δωρεάν built-in email client

Vivaldi browser: Αποκτά δωρεάν built-in email client

Οι developers του Vivaldi web browser κυκλοφορούν ένα δωρεάν email client, Mail 1.0, με ενσωματωμένα τα Calendar και Feed Reader του Vivaldi. Το Mail 1.0 έφτασε για πρώτη φορά σε τεχνική προεπισκόπηση το 2020. Μια πρώτη beta κυκλοφόρησε το περασμένο έτος μαζί με την έκδοση 4 του προγράμματος περιήγησης. Τώρα, όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο email client είναι έτοιμος.

Vivaldi browser

Ο email client είναι ενσωματωμένος στον Vivaldi browser.  Η ενεργοποίησή του είναι απλή και μπορεί να γίνει από τις Ρυθμίσεις.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

O Mail 1.0 παρέχει στους χρήστες την επιλογή να προσθέσουν πολλούς λογαριασμούς email, συμπεριλαμβανομένων των Google accounts και των υπαρχουσών υπηρεσιών ημερολογίου. Έτσι, οι χρήστες θα είναι σε θέση να οργανώνουν τα email τους και να διαχειρίζονται χρονοδιαγράμματα, to-do lists, feeds και πολλά άλλα, χωρίς να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα περιήγησής τους.

Ο νέος email client του Vivaldi είναι παρόμοιος με το Gmail και το Microsoft Outlook (π.χ. μηνύματα με δυνατότητα αναζήτησης και οργανωμένα σε πολλούς φακέλους ή προβολές). Ωστόσο, το Vivaldi προσφέρει επίσης μερικούς ελαφρώς πιο μοναδικούς τρόπους προσαρμογής και διαχείρισης email, ημερολογίων και feeds.

Επίσης, τα email, calendars, feeds και άλλα είναι διαθέσιμα στο πλάι του browser, κι έτσι μπορείτε να τα ελέγξετε γρήγορα ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο, χωρίς να φύγετε από τη σελίδα σας.

Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να προσαρμόσουν τη διάταξη της προβολής αλληλογραφίας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής της κάθετης διάταξης τριών πλαισίων σε οριζόντια διάταξη.

Όπως συμβαίνει και με το Google Calendar, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Calendar του Vivaldi τοπικά ή online. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε συμβάντα με Inline Event Editing. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε events, όσο σερφάρετε στο διαδίκτυο, χωρίς να φύγετε από το πρόγραμμα περιήγησης, χρησιμοποιώντας ένα Quick Command.

Δείτε επίσης: Microsoft Defender: Απομονώνει πλέον παραβιασμένες συσκευές Windows

Vivaldi email

Άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο YouTube inline στο Feed Reader του Vivaldi, το οποίο σύμφωνα με τη Vivaldi θα μπορούσε να περιορίσει την παρακολούθηση των χρηστών.

Ο νέος email client του Vivaldi browser είναι διαθέσιμος σε μηχανήματα Mac, Windows και Linux ως μέρος της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος περιήγησης.

Σύμφωνα με τον Jon von Tetzchner, CEO της Vivaldi, “το Vivaldi Mail είναι μια ωδή στην πρωτότυπη, απλή και αξιόπιστη μορφή επικοινωνίας“. Ο Tetzchner προσθέτει: “Το email μπορεί μερικές φορές να είναι χαοτικό και ακατάστατο, αλλά το Vivaldi Mail είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας – διατηρώντας την αλληλογραφία σας οργανωμένη και εύκολη στην πλοήγηση“.

Δείτε επίσης: Το Xbox έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung

Οι υπάρχοντες χρήστες του Vivaldi μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα μεταβαίνοντας στις “Ρυθμίσεις” και στη κάνοντας κλικ στο “General“. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσουν στο “Productivity features” και τέλος να επιλέξουν “Enable Mail, Calendar and Feeds“.

Οι νέοι χρήστες μπορούν απλώς να κατεβάσουν το πρόγραμμα περιήγησης και να επιλέξουν το “Fully Loaded layout” για να ενεργοποιήσουν το mail.

Source: The Verge

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS