ΑρχικήHow ToΠώς να συντάξετε ένα Gmail draft email στα Google Docs

Πώς να συντάξετε ένα Gmail draft email στα Google Docs

Με μια εύχρηστη λειτουργία στα Google Docs, μπορείτε να γράψετε το email σας και, στη συνέχεια, με το πάτημα ενός κουμπιού, να δημιουργήσετε το προσχέδιο στο Gmail.

google docs

Δείτε επίσης: Τα emoji reactions έρχονται στα Google Docs

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι βολικό για πολλές καταστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά emails σε ένα μόνο έγγραφο που είναι έτοιμα να σταλούν όταν κατευθυνθείτε στο Gmail. Και επίσης μπορείτε να ζητήσετε από άλλους με τους οποίους μοιράζεστε το Google Doc να συνεργαστείτε στο email.

Εάν δεν έχετε συναντήσει ακόμα αυτήν τη δυνατότητα, ας ρίξουμε μια ματιά στο πού μπορείτε να τη βρείτε και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Google Docs: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον κάδο απορριμμάτων

Δημιουργήστε ένα Gmail Draft στα Google Docs

Επισκεφτείτε τα Google Docs, συνδεθείτε και ανοίξτε το έγγραφό σας. Τοποθετήστε τον κέρσορα στο σημείο όπου θέλετε να δημιουργήσετε το email. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Insert στο μενού. Επιλέξτε Building Blocks > Email Draft.

google docs

Στη συνέχεια, θα δείτε το πρότυπο να εμφανίζεται στο έγγραφό σας έτοιμο για τα στοιχεία σας.

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του παραλήπτη σας ή χρησιμοποιήστε το σύμβολο @ (At) για να προσθέσετε άτομα. Προαιρετικά κάντε το ίδιο για τις διευθύνσεις CC και BCC.

google docs

Εισάγετε το Subject και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον κέρσορα στο κενό προς τα κάτω για να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο του Gmail. Αυτό τοποθετεί το email απευθείας στο Gmail έτοιμο για αποστολή.

Δείτε επίσης: Google Docs: Πώς να εισάγετε ένα υδατογράφημα εικόνας

Ανοίξτε το Email Draft στο Gmail

Μεταβείτε στο Gmail και μεταβείτε στον φάκελο με την ετικέτα Drafts. Θα πρέπει να δείτε το email που δημιουργήσατε στα Google Docs. Επιλέξτε το, επεξεργαστείτε τυχόν λεπτομέρειες εάν χρειάζεται και στείλτε το όταν είστε έτοιμοι.

google docs

Είτε χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα για τον εαυτό σας είτε για τη συνεργασία στα Google Docs, η δυνατότητα σύνταξης ενός email που περιμένει να σταλεί στο Gmail εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS