ΑρχικήgamingΤο Xbox έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung

Το Xbox έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung

Η Microsoft ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι, από τις 30 Ιουνίου, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate θα μπορούν να μεταδίδουν stream των παιχνιδιών τους μέσω του cloud χρησιμοποιώντας μια νέα, αποκλειστική εφαρμογή για έξυπνες τηλεοράσεις και οθόνες Samsung που κυκλοφόρησε το 2022. Απλώς ονομάζεται εφαρμογή Xbox, θα μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε οθόνες της Samsung (όπως ακριβώς θα εγκαταστούσατε το Netflix ή το HBO Max) και να παίξετε παιχνίδια Xbox χωρίς να χρειάζεστε μια πραγματική κονσόλα Xbox Series X/S ή υπολογιστή. Αυτή η δυνατότητα ροής παιχνιδιών μέσω του Game Pass Ultimate είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές εδώ και μερικά χρόνια, αλλά τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια σε μια μεγάλη οθόνη.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

xbox samsung

Προφανώς, θα χρειαστείτε κάτι για να ελέγξετε τα παιχνίδια. Στην ίδια ανακοίνωση, η Microsoft είπε ότι οποιοδήποτε τρέχον ασύρματο χειριστήριο Xbox (καθώς και το χειριστήριο DualSense του PS5) θα είναι συμβατό με την εφαρμογή. Αφού εκκινήσετε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Game Pass, θα μπορείτε να αντιστοιχίσετε το χειριστήριο με την τηλεόραση και να ξεκινήσετε να παίζετε.

Δείτε επίσης: Xbox Games with Gold: Τον Ιούνιο προσφέρει τα Super Meat Boy, Aven Colony και πολλά άλλα

Αυτά είναι καλά νέα για τους ανθρώπους που θέλουν να παίξουν το νεότερο Halo χωρίς να πληρώσουν 500 $ για ένα Series X, αλλά δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι συνεργαζόταν με κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων για λύσεις streaming πριν από ένα χρόνο. Η εφαρμογή Xbox τεχνικά δεν είναι καν η πρώτη στο είδος της, καθώς οι τηλεοράσεις Samsung και LG έλαβαν υποστήριξη εφαρμογής Google Stadia νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Αλλά το Xbox είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερη δύναμη στα παιχνίδια από την Google, και το Game Pass παρέχει άμεση πρόσβαση των συνδρομητών σε παιχνίδια first-party Xbox. Όταν κυκλοφορήσει αυτή η εφαρμογή, οι κάτοχοι τηλεοράσεων Samsung θα μπορούν να παίξουν οποιαδήποτε νέα έκδοση του Halo, του Forza, του Elder Scrolls ή ακόμα και του Call of Duty, εάν/όταν η αγορά του Activision από τη Microsoft ξεπεράσει τα ρυθμιστικά εμπόδια. Δεν θα χρειαστεί καν να περιμένουν, καθώς τα παιχνίδια Xbox κυκλοφορούν στο Game Pass την πρώτη μέρα.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Έρχεται σύντομα σε PC, PS4, PS5 και Xbox!

Αυτό είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του καταλόγου Xbox και θα εναρμονίσει περισσότερο το Xbox Cloud Gaming με υπηρεσίες όπως το Google Stadia και το NVIDIA GeForce Now.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS