ΑρχικήbusinessΟικιακά WiFi δίκτυα: Προβλήματα λόγω αυξημένων τηλεδιασκέψεων και εργασίας από το σπίτι

Οικιακά WiFi δίκτυα: Προβλήματα λόγω αυξημένων τηλεδιασκέψεων και εργασίας από το σπίτι

Ο κορωνοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Δύο από αυτές τις αλλαγές είναι η εργασία από το σπίτι και η επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσεων, emails και άλλων διαδικτυακών μεθόδων. Οι περισσότεροι άνθρωποι (ή τουλάχιστον όσοι έχουν τη δυνατότητα) μένουν στο σπίτι τους και εργάζονται από εκεί. Ωστόσο, έχουν ήδη αρχίσει να αναφέρονται προβλήματα στα οικιακά WiFi δίκτυα, όπως καθυστερήσεις κλπ, λόγω της αυξημένης χρήσης τους.

Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα είναι κυρίως εκείνοι που έχουν παλιά routers και δεν έχουν αναβαθμίσει τα δίκτυά τους.

Όσο εξαπλώνεται ο κορωνοϊός, όλο και περισσότερες εταιρείες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, ζητούν από τους υπαλλήλους τους να εργαστούν από το σπίτι. Επιπλέον, οι επικοινωνίες μεταξύ των συνεργατών γίνονται μέσω τηλεδιασκέψεων. Όλα αυτά φορτώνουν τα οικιακά WiFi δίκτυα και τους προκαλούν προβλήματα. Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει το WiFi router σας, θα αντιμετωπίσετε σίγουρα προβλήματα.

Επιπλέον, οι διαφορετικοί πάροχοι ευρυζωνικών υπηρεσιών προσφέρουν διαφορετικές ταχύτητες και δυνατότητες. Ας ελπίσουμε ότι οι πάροχοι σε όλο τον κόσμο θα αφαιρέσουν κάποιους περιορισμούς και θα προσφέρουν καλύτερες παροχές στους χρήστες, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Από την άλλη, οι χρήστες πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμίσουν το WiFi δίκτυό τους για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Μια πιο καινούρια έκδοση router μπορεί να ενισχύσει το δίκτυό σας και να βοηθήσει στη διαχείριση πολλών συσκευών ταυτόχρονα και αποτελεσματικά. Θα δείτε μεγάλη αλλαγή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS