ΑρχικήUpdatesLastPass: Πλέον δεν απαιτεί password για πρόσβαση στο vault σας

LastPass: Πλέον δεν απαιτεί password για πρόσβαση στο vault σας

Ο password manager LastPass σήμερα κυκλοφορεί μια νέα μέθοδο “χωρίς password” για πρόσβαση στο desktop vault.

LastPass

Δείτε επίσης: Google Assistant: Θα σας προειδοποιεί για το πότε πρέπει να αλλάξετε το password σας

Ακριβώς επειδή χρησιμοποιείτε έναν password manager δεν σημαίνει ότι θέλετε να εισάγετε κωδικούς πρόσβασης κάθε φορά που ελέγχετε αυτόν τον διαχειριστή… και τώρα, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Το LastPass κυκλοφόρησε μια επιλογή πρόσβασης στο vault σας χρησιμοποιώντας μια σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης — είναι ο πρώτος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με αυτήν τη δυνατότητα, ισχυρίζεται η εταιρεία. Παραχωρήστε άδεια μέσω της εφαρμογής LastPass Authenticator για κινητά και μπορείτε να ενημερώσετε τις πληροφορίες λογαριασμού στο web χωρίς να εισάγετε τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας.

Η προσέγγιση βασίζεται σε τεχνολογία password-free συμβατή με το FIDO. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε προσωπικούς όσο και σε επαγγελματικούς χρήστες.

Δείτε επίσης: Το 1Password 8 beta είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone και iPad

Δείτε επίσης: 2022: Εξακολουθούμε να κάνουμε μεγάλα λάθη με τα passwords!

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να βασίζεστε σε μια εφαρμογή τηλεφώνου για να ελέγξετε τους κωδικούς πρόσβασης στον υπολογιστή σας και το LastPass ήδη αντιμετωπίζει κάποια θέματα μέσω της επέκτασης του προγράμματος περιήγησής του. Ωστόσο, αυτό υπόσχεται να διευκολύνει την εμπειρία με τους password manager. Μπορεί επίσης να σας πείσει να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρότερο κωδικό πρόσβασης για το vault σας, γνωρίζοντας ότι σπάνια θα χρειαστεί να τον πληκτρολογήσετε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS