ΑρχικήUpdatesΤο web redesign του Google Play Store αρχίζει να κυκλοφορεί ευρέως

Το web redesign του Google Play Store αρχίζει να κυκλοφορεί ευρέως

Η Google λανσάρει έναν μεγάλο επανασχεδιασμό του web Play Store. Το Google Play, για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την εμπειρία ιστού εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχει ενημερωθεί σωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Χρειαζόταν μια γενική επισκευή εδώ και καιρό και επιτέλους την απέκτησε.

Δείτε επίσης: Google Play Store: Θα σας αποτρέπει από τη λήψη παλιών εφαρμογών

Google Play Store

Στη νέα διάταξη, έχουμε πολύ λευκό και κενό χώρο όταν επεκτείνεται σε μια μεγάλη οθόνη. Ξεκινά με το λογότυπο του Google Play και τις καρτέλες για Games, Apps, Movies & TV, Books, και Kids. Το Search είναι πλέον μόνο ένα κουμπί στα δεξιά μαζί με τη βοήθεια και την εναλλαγή του λογαριασμού σας. Αυτή η επάνω γραμμή είναι ορατή σε κάθε σελίδα, καθώς η Google δεν συνδέεται πλέον με τα “Devices” όταν το Play Store πωλούσε hardware στην εποχή του Nexus.

Δείτε επίσης: Το Google Play Store θα προωθήσει tablet apps με κατάταξη “ποιότητας”

Στην προβολή Apps, λαμβάνετε φίλτρα συσκευής για: Phone, Tablet, TV, Chromebook, Watch και Car. Ακολουθεί η συνηθισμένη σειρά καρουζέλ εφαρμογών. Η ενότητα Games είναι παρόμοια, αν και τα φίλτρα ρολογιού και αυτοκινήτου έχουν φύγει και υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες προεπισκοπήσεις εφαρμογών.

Όταν κοιτάζετε μια καταχώριση εφαρμογής, τώρα υπάρχει μια μεγάλη ενότητα στην κορυφή που σημειώνει βασικές λεπτομέρειες (αξιολόγηση/κριτικές, λήψεις και βαθμολογία) σε θολό φόντο. Αυτό είναι μάλλον παρόμοιο με το Play Games για PC. Το κουμπί εγκατάστασης εμφανίζεται παρακάτω, αν και η πραγματική προτροπή και η λίστα “Choose a device” δεν έχουν πραγματικά εκσυγχρονιστεί.

Η υπόλοιπη λίστα εφαρμογών εμφανίζει screenshots, About this game και την ενότητα Data safety, ενώ γίνεται έντονη χρήση της δεξιάς πλευρικής γραμμής για να προτείνετε περισσότερα πράγματα για λήψη. Όπως φαίνεται στο τρίτο screenshot παραπάνω, δημιουργεί μια αρκετά απασχολημένη προβολή.

Δείτε επίσης: Android trojan παραμένει στο Google Play Store από τον Ιανουάριο

Το Movies & TV έχει παρόμοια μεταχείριση και έχει μια ωραία εμπειρία περιήγησης, ενώ η καρτέλα Library μοιάζει πολύ με την έκδοση Android. Δυστυχώς, από όσο μπορούμε να πούμε, δεν υπάρχει dark theme.

Σε σύγκριση με πέρυσι, το web redesign του Google Play Store κυκλοφορεί ευρύτερα, αν και δεν το έχουν δει όλοι οι χρήστες ακόμα. Άρχισε να εμφανίζεται για άτομα το Σαββατοκύριακο και η διαθεσιμότητα φαίνεται να είναι διεθνής.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS