ΑρχικήUpdatesYouTube Premium Lite: Προσφέρει προβολή χωρίς διαφημίσεις

YouTube Premium Lite: Προσφέρει προβολή χωρίς διαφημίσεις

Η Google δοκιμάζει ένα πιο προσιτό πλάνο συνδρομής premium για το YouTube, που προσφέρει προβολή χωρίς διαφημίσεις, χωρίς άλλες δυνατότητες του YouTube Premium, όπως λήψεις εκτός σύνδεσης ή αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Το νέο σχέδιο “Premium Lite” εντοπίστηκε από έναν χρήστη στο ResetEra και το YouTube στη συνέχεια επιβεβαίωσε τη δοκιμαστική προσφορά σε μια δήλωση που έκανε στο The Verge. Το Premium Lite αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Premium Lite

Δείτε επίσης: YouTube Shorts: Γίνεται διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες!

Στα Nordics και στη Benelux (εκτός από την Ισλανδία), δοκιμάζουμε μια νέα προσφορά για να δώσουμε στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές: Το Premium Lite κοστίζει 6,99 €/μήνα (ή το αντίστοιχο τοπικό ισοδύναμο ανά μήνα) και περιλαμβάνει βίντεο χωρίς διαφημίσεις στο YouTube“, δήλωσε εκπρόσωπος του YouTube. Σε σύγκριση, το υπάρχον πρόγραμμα Premium του YouTube κοστίζει περίπου 11,99 € το μήνα στην Ευρώπη.

Το Premium Lite περιλαμβάνει προβολή χωρίς διαφημίσεις στην κύρια εφαρμογή του YouTube σε web, iOS, Android, έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών, καθώς και στην εφαρμογή YouTube Kids. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει κανένα πλεονέκτημα του YouTube Music όπως ακρόαση χωρίς διαφημίσεις και δεν περιλαμβάνει άλλες δυνατότητες του Premium, όπως αναπαραγωγή στο παρασκήνιο (όταν θέλετε να μεταβείτε σε άλλη εφαρμογή ενώ συνεχίζετε να ακούτε ήχο από βίντεο YouTube), ή λήψεις εκτός σύνδεσης.

Δείτε ακόμα: Το νέο Android malware που ονομάζεται Vultur μολύνει χιλιάδες συσκευές

youtube

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντέχουν τον αριθμό των διαφημίσεων στο YouTube, αλλά δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τις άλλες δυνατότητες του Premium, όπως οι λήψεις εκτός σύνδεσης, το Premium Lite ακούγεται σαν μια δελεαστική πρόταση. Αλλά στην τρέχουσα τιμολόγηση, κοστίζει περίπου το 60 τοις εκατό της τιμής μιας κανονικής συνδρομής Premium, ενώ προσφέρει μόνο περίπου το ένα τέταρτο των πλεονεκτημάτων της.

Δείτε επίσης: YouTube Αλγόριθμος: Προτείνει βίντεο που παραβιάζουν τις πολιτικές της εταιρείας

Το YouTube λέει ότι η τρέχουσα συνδρομή βρίσκεται σε πειραματική φάση ωστόσο και ότι εξετάζει την ανάπτυξη περισσότερων σχεδίων με βάση τα σχόλια του κοινού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS