ΑρχικήHow ToΤρόπος επανεγκατάστασης εφαρμογών που έχετε αγοράσει από το Microsoft Store

Τρόπος επανεγκατάστασης εφαρμογών που έχετε αγοράσει από το Microsoft Store

Εάν έχετε καταργήσει μια εφαρμογή Windows 10 που αγοράσατε ή κατεβάσατε από το Microsoft Store και πρέπει να την τρέξετε ξανά, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής είναι εύκολη. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και σε άλλους υπολογιστές στους οποίους συνδέεστε με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Microsoft Store

Αρχικά, ανοίξτε το Microsoft Store. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, ανοίξτε το μενού Start των Windows 10 και πληκτρολογήστε “Microsοft Store” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Microsoft Store” όταν εμφανιστεί.

Microsoft Store

Όταν ανοίξει η εφαρμογή του Microsoft Store, κάντε κλικ στο κουμπί ellipses (τρεις κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και επιλέξτε “My Library” από το μενού.

Microsoft Store

Στην ενότητα “My library”, θα δείτε μια λίστα με τις εφαρμογές των Windows 10 που έχετε στην κατοχή σας και τις οποίες έχετε αγοράσει ή κατεβάσει από το Microsoft Stοre.

Microsoft Store

Από προεπιλογή, θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε ήδη εγκαταστήσει. Για να την περιορίσετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Ready to install” στο sidebar μενού και θα δείτε μια λίστα με τις εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Microsoft Store

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να περιορίσετε περαιτέρω τη λίστα, μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα κατά όνομα, κατά ημερομηνία αγοράς ή κατά τύπο (εφαρμογές ή παιχνίδια) χρησιμοποιώντας τα αναπτυσσόμενα μενού πάνω από τη λίστα.

Μόλις εντοπίσετε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά, κάντε κλικ στο κουμπί “Install”.

Microsoft Store

Τα Windows 10 θα πραγματοποιήσουν λήψη από το Microsoft Store και θα εγκατασταθούν αυτόματα. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να εκκινήσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το κουμπί “Launch” στη λίστα ή απλώς να την εκτελέσετε από το μενού Start.

Εάν πρέπει να επανεγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές, κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα σε κάθε μία από τη σελίδα “My Library” στο Microsoft Store.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS