ΑρχικήinetSamsung Galaxy Watch 3: Specs, ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Samsung Galaxy Watch 3: Specs, ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Διέρρευσαν οι τιμές και κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy Watch 3 της Samsung, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

galaxy watch 3 samsung
Samsung Galaxy Watch 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής blogger και πηγή πληροφοριών για τη Samsung, Evan Blass ή αλλιώς «@evleaks», αποκάλυψε απροκάλυπτα πολλές λεπτομέρειες για το νέο Galaxy Watch. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα μας έδωσε μια οπτική 360° για το smartwatch, και πολλές άλλες διαρροές μέσα στη χρονιά.

Μέσα σε αυτές είναι η τιμή και μια ακριβής λίστα των διαμορφώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη για το νέο μοντέλο, ενώ αναμένεται ότι το νέο smartwatch θα είναι το πιο ακριβό wearable που θα έχει κυκλοφορήσει η Samsung.

«    Evan Blass

      There will be 9 distinct Galaxy Watch 3 configurations:

  • 45mm Black Titanium Bluetooth
  • 45mm Black Stainless Steel BT
  • 45mm Black SS LTE
  • 45mm Silver SS BT
  • 45mm Silver SS LTE
  • 41mm Silver SS BT
  • 41mm Silver SS LTE
  • 41mm Bronze/Gold SS BT
  • 41mm Bronze/Gold SS LTE            »

Οι τιμές της νέας σειράς θα αρχίζουν περίπου από $400 και θα φτάνουν τα $600, όπως λέει ο πληροφοριοδότης.  Συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, το νεό Galaxy Watch φαίνεται να ξεκινάει με αύξηση περίπου $70 από το αρχικό Galaxy Watch της Samsung, και θα έχει διπλάσια τιμή από το Galaxy Watch Active 2 που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Samsung Galaxy Watch 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Μπορεί η διαφορά στις τιμές να μην είναι τόσο μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους, αλλά δεδομένης της κατάστασης της αγοράς σήμερα, είναι δύσκολο να περιμένεις τιμή εκκίνησης στα $400.

Αυτή η μεγάλη αποκάλυψη για το hardware και τις τιμές του νέου smartwatch Galaxy, έρχεται μια μέρα μετά από άλλη μια διαρροή αναφορικά με το software κάποιων επερχόμενων wearables της Samsung. Οι νέες δημοσιεύσεις λένε ότι η σειρά του πολυαναμενόμενου Galaxy Watch 3, θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν το μήνα, και για να είμαστε πιο ακριβής, στις 22 Ιουλίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS