ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Αν σας ενοχλεί να λαμβάνετε συνεχώς ειδοποιήσεις για ειδήσεις που δεν σας ενδιαφέρουν, σας έχουμε τη λύση. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα εξατομικευμένο Newsletter ως ψηφιακό περιοδικό προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας. Σας επιτρέπει να διαβάσετε άρθρα και άλλο περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας πηγές, όλα σε ένα μέρος. Επομένως, αντί να ελέγχετε συνεχώς κάθε νέα ενημέρωση που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας ή τη διαδικτυακή ροή, μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε μια καθορισμένη ώρα της ημέρας.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter – δύο από αυτές είναι το Feedly και το Blogtrottr. Ωστόσο, μία επίσης καλή υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το Mailbrew, μια premium πλατφόρμα που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πηγών, όπως Twitter handles, subreddits και άλλα, ενώ παράλληλα προσφέρει διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε με ακρίβεια τον σχεδιασμό του Newsletter σας. Το Mailbrew σας προσφέρει μια δοκιμή 14 ημερών, αλλά μόλις λήξει αυτή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο premium επίπεδο που κοστίζει 8$ το μήνα.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Mailbrew και να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα ενσωμάτωσης, τα οποία μπορείτε να παραλείψετε, θα φτάσετε σε μια οθόνη επεξεργασίας, όπου θα δημιουργήσετε το πρώτο σας προσωπικό Newsletter.

Στο αριστερό παράθυρο, μπορείτε να ονομάσετε το Newsletter σας και να αποφασίσετε σε ποια ώρα και πόσο συχνά θα πρέπει να παραδίδεται στα εισερχόμενά σας.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Στη συνέχεια, θα σας εμφανιστούν επιλογές για να προσαρμόσετε την ενότητα όπου θα εμφανίζεται το περιεχόμενό σας.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Newsletter;

Ξεκινήστε προσθέτοντας μια πηγή με το κουμπί “+”. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα των Google News, τις οικονομικές ενημερώσεις, μια ροή RSS, τα tweets από έναν συγκεκριμένο χρήστη του Twitter και άλλα.

Το Mailbrew δημιουργεί μια προσαρμοσμένη διεύθυνση για εσάς, όπου μπορείτε να προωθήσετε και άλλα υπάρχοντα Newsletters. Αυτή θα εμφανιστεί στην ενότητα “Εισερχόμενα”, η οποία διατίθεται από προεπιλογή στη λίστα των πηγών σας. Επομένως, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Mailbrew ως έναν τρόπο για να συγκεντρώσετε και να οργανώσετε όλα τα συνδρομητικά Newsletters σας σε ένα κοινό email και να περιορίσετε την “ακαταστασία” στο inbox σας.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση των πηγών και είστε ικανοποιημένοι με την προεπισκόπηση στα δεξιά, πατήστε “Τέλος” για να την αποθηκεύσετε και το προσωπικό σας εξατομικευμένο Newsletter είναι έτοιμο.

Πηγή: howtogeek.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS