ΑρχικήHow ToΠως να θέσετε σε σίγαση τα Fleets στο Twitter

Πως να θέσετε σε σίγαση τα Fleets στο Twitter

Τα «stories» του Twitter, που ονομάζονται Fleets, σας επιτρέπουν να δημοσιεύετε περιεχόμενο το οποίο εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες. Αλλά αν θέλετε μπορείτε να θέσετε σε σίγαση τα fleets κάποιων ατόμων.

Twitter

Δυστυχώς, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να απενεργοποιήσετε μαζικά όλα τα Fleeds στο Twitter. Η μόνη σας επιλογή είναι να τα θέσετε σε σίγαση χειροκίνητα – από μεμονωμένους λογαριασμούς ένα προς ένα.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Twitter στο iPhone, το iPad ή την Android συσκευή σας. Μεταβείτε στην κορυφή της καρτέλας Home για να δείτε τα Fleets αυτών που ακολουθείτε.

Μπορείτε να θέσετε σε σίγαση τα Fleets κάποιου που έχει κάνει μια πρόσφατη δημοσιεύση. Οπότε πηγαίνετε στα Fleets που βρίσκονται στο επάνω μέρος του feed σας στο Twitter.

Twitter

Για σίγαση ενός Fleet, πατήστε παρατεταμένα το Fleet ενός προφίλ για να αποκαλύψετε τις κρυφές ρυθμίσεις. Πατήστε “Mute @ (λογαριασμός Twitter)” όπου στο “Λογαριασμός Twitter” θα μπει το προφίλ που θέλετε να μπει σε σίγαση.

Πατήστε “Mute Fleets” για να αποκρύψετε τα υπάρχοντα και μελλοντικά Fleets αυτού του λογαριασμού ή “Mute Fleets and Tweets” για να αποκρύψετε και τα tweet αυτού του ατόμου.

Twitter

Το Τwitter θα απενεργοποιήσει επ ‘αόριστον τα Fleets από αυτό το προφίλ και δεν θα εμφανίζονται πλέον στη ροή σας. Όπως και όταν κάνετε σίγαση στα tweets κάποιου προφίλ, το Twitter δεν θα ειδοποιήσει το χρήστη όταν θέσετε σε σίγαση τα Fleets του.

Για να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου, επισκεφθείτε το προφίλ του στο Τwitter και, στη συνέχεια, πατήστε “Unmute” δίπλα στο μήνυμα “You Have Muted Fleets From This Account”.

Το Twitter δεν καταργεί τον χώρο που έχει δημιουργήσει για τα Fleets, ακόμα κι αν θέσετε σε σίγαση τα Fleets από όλους τους λογαριασμούς που ακολουθείτε, οπότε, δυστυχώς, θα συνεχίσει να καταλαμβάνει χώρο στο feed σας.

Twitter

Πηγή: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS