ΑρχικήHow ToSpotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Η premium συνδρομή του Spotify επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, αλλά και να τα κατεβάζουν, και είναι διαθέσιμη με $9,99 τον μήνα.

Μπορεί το Spotify να είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες μουσικής, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές με προσφορές στις premium συνδρομές. Αν θέλετε λοιπόν να ακυρώσετε την συνδρομή σας και να δοκιμάσετε κάποια άλλη εφαρμογή, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ακύρωση συνδρομής

Αρχικά, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω της εφαρμογής, αλλά μπορείτε να το κάνετε από κάποιον browser ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Ανοίξτε οποιονδήποτε περιηγητή στο κινητό σας και μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Spotify.
  2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας επιλέγοντας το κουμπί «Account».


  3. Κατεβείτε και βρείτε την επιλογή Your Plan>Available Plans.

  4. Βρείτε το «Spotify Free» και επιλέξτε «Cancel Premium».
spotify
Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Όταν ολοκληρώσετε τα βήματα θα λάβετε και ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser
Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον χρεώσεις, αφού αν κάνετε την ακύρωση πριν την ημερομηνία πληρωμής, ο λογαριασμός σας θα επιστρέψει στη δωρεάν έκδοση και δε θα χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε την ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού σας γιατί το Spotify αφαιρεί τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό αυτόματα, αμέσως όταν φτάσει αυτή η ημέρα.

Η δοκιμαστική περίοδος της εφαρμογής διαρκεί 3 μήνες, και ισχύει και για το κανονικό αλλά και για το οικογενειακό πακέτο. Όταν τελειώσει αυτό το χρονικό διάστημα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να πληρώσουν τη μηνιαία συνδρομή.

Αν έχετε επιλέξει τη δωρεάν δοκιμή, πρέπει να κάνετε την ίδια διαδικασία και να την ακυρώσετε πριν λήξει η προθεσμία σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε την πιστωτική σας κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει για το Spotify, πηγαίνετε στη σελίδα του λογαριασμού σας και πατάτε το «Manage Subscriptions and Payment». Στη συνέχεια, βρίσκετε το «Change Payment method» ή την επιλογή «Card Details» και ολοκληρώνετε την αφαίρεση.

Μπορείτε όταν το θελήσετε να προσθέτε ξανά την κάρτα σας ή κάποιο άλλο μέσο πληρωμών.

Τι συμβαίνει με τις playlist και τη μουσική που είχατε κατεβάσει

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής δεν θα χάσετε τις playlist και τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει. Όμως, δε θα έχετε πρόσβαση σε αυτά τα τραγούδια γιατί η αναπαραγωγή χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και η λήψη αρχείων είναι χαρακτηριστικά του Spotify premium. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Εάν δεν συνδεθείτε online με την εφαρμογή για πάνω από 30 ημέρες, τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει ενδέχεται να λήξουν, αν και αυτό συμβαίνει σπάνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS