Σάββατο, 4 Ιουλίου, 00:18
Αρχική How To Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Η premium συνδρομή του Spotify επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, αλλά και να τα κατεβάζουν, και είναι διαθέσιμη με $9,99 τον μήνα.

Μπορεί το Spotify να είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες μουσικής, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές με προσφορές στις premium συνδρομές. Αν θέλετε λοιπόν να ακυρώσετε την συνδρομή σας και να δοκιμάσετε κάποια άλλη εφαρμογή, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ακύρωση συνδρομής

Αρχικά, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω της εφαρμογής, αλλά μπορείτε να το κάνετε από κάποιον browser ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Ανοίξτε οποιονδήποτε περιηγητή στο κινητό σας και μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Spotify.
  2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας επιλέγοντας το κουμπί «Account».


  3. Κατεβείτε και βρείτε την επιλογή Your Plan>Available Plans.

  4. Βρείτε το «Spotify Free» και επιλέξτε «Cancel Premium».
spotify
Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Όταν ολοκληρώσετε τα βήματα θα λάβετε και ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser
Spotify Premium: Πώς να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω Browser

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον χρεώσεις, αφού αν κάνετε την ακύρωση πριν την ημερομηνία πληρωμής, ο λογαριασμός σας θα επιστρέψει στη δωρεάν έκδοση και δε θα χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε την ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού σας γιατί το Spotify αφαιρεί τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό αυτόματα, αμέσως όταν φτάσει αυτή η ημέρα.

Η δοκιμαστική περίοδος της εφαρμογής διαρκεί 3 μήνες, και ισχύει και για το κανονικό αλλά και για το οικογενειακό πακέτο. Όταν τελειώσει αυτό το χρονικό διάστημα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να πληρώσουν τη μηνιαία συνδρομή.

Αν έχετε επιλέξει τη δωρεάν δοκιμή, πρέπει να κάνετε την ίδια διαδικασία και να την ακυρώσετε πριν λήξει η προθεσμία σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε την πιστωτική σας κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει για το Spotify, πηγαίνετε στη σελίδα του λογαριασμού σας και πατάτε το «Manage Subscriptions and Payment». Στη συνέχεια, βρίσκετε το «Change Payment method» ή την επιλογή «Card Details» και ολοκληρώνετε την αφαίρεση.

Μπορείτε όταν το θελήσετε να προσθέτε ξανά την κάρτα σας ή κάποιο άλλο μέσο πληρωμών.

Τι συμβαίνει με τις playlist και τη μουσική που είχατε κατεβάσει

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής δεν θα χάσετε τις playlist και τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει. Όμως, δε θα έχετε πρόσβαση σε αυτά τα τραγούδια γιατί η αναπαραγωγή χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και η λήψη αρχείων είναι χαρακτηριστικά του Spotify premium. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Εάν δεν συνδεθείτε online με την εφαρμογή για πάνω από 30 ημέρες, τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει ενδέχεται να λήξουν, αν και αυτό συμβαίνει σπάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Avaddon ransomware: Επιτίθεται μέσα από τις μακροεντολές του Excel 4.0

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες ότι το Avaddon ransomware εξαπλώθηκε αυτήν την εβδομάδα μέσω μιας παλιάς τεχνικής που ξανά ήρθε στο προσκήνιο. Οι...

Apple: Απαγορεύει την ενημέρωση Κινέζικων Apps χωρίς άδεια

Η Apple απαγορεύει στους προγραμματιστές να ενημερώσουν τις υπάρχουσες εφαρμογές του App Store της Κίνας αν δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης.

Αυστραλία: Χιλιάδες λογαριασμοί του MyGov πωλούνται στο Dark Web

Οι προσβάσεις περισσότερων από 3600 λογαριασμών MyGov πωλούνται στο dark web, εκθέτοντας δυνητικά χιλιάδες Αυστραλούς σε απάτες και κλοπές ταυτοτήτων.
00:03:03

Party Time: Δείτε TV με τους φίλους σας στο διαδίκτυο

Party Time: Δείτε TV με τους φίλους σας στο διαδίκτυο Ώρα για ένα διαφορετικό party από όσα έχετε συνηθίσει, βλέποντας τις αγαπημένες...

CISA και FBI προειδοποιούν τις επιχειρήσεις για τους κινδύνους του Tor

Το Cybersecurity and Infrastructure Security Agency  (CISA) και το Federal Bureau of Investigation (FBI) εξέδωσαν μία προειδοποίηση προς τις επιχειρήσεις σχετικά με...

openSUSE: Κυκλοφόρησε η νέα στεθερή έκδοση Leap 15.2

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η επόμενη σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος openSUSE. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού,...

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι malware;

Οι ερευνητές ψάχνουν τους πιο διαδεδομένους τύπους malware. Κατά τη διερεύνηση των κακόβουλων δραστηριοτήτων, οι ερευνητές στον κυβερνοχώρο επικεντρώνονται...

REvil ransomware: Στόχευσε την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Light S.A.

Οι χειριστές του REvil ransomware (γνωστού και ως Sodinokibi) παραβίασαν τη βραζιλιάνικη εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Light S.A....

LinkedIn: Το bug μας οφείλεται σε πρόβλημα του iOS

Ένας εκπρόσωπος του LinkedIn είπε στο ZDNet χθες ότι ένα σφάλμα στην εφαρμογή iOS ήταν υπεύθυνο για μια φαινομενικά "παρεμβατική συμπεριφορά" που...

Το Valak Info Stealer στοχεύει επιχειρήσεις σε Ευρώπη και Αμερική

Πολλές επιχειρήσεις στη Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη, έχουν πέσει θύματα του διαβόητου Valak Info Stealer.