ΑρχικήinetDisney +: Τέλος η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στην streaming υπηρεσία!

Disney +: Τέλος η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στην streaming υπηρεσία!

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία Disney +, που είναι διαθέσιμη στο κοινό από τα τέλη του περασμένου έτους, δεν προσφέρει πλέον στους νέους χρήστες δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, για να πάρουν μία γεύση από το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Μέχρι τώρα, η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ήταν ένα προνόμιο που είχαν τα νέα μέλη στην streaming υπηρεσία Disney + για 7 ημέρες, προτού αποφασίσουν εάν είναι ικανοποιημένοι απ’το περιεχόμενο κι, επομένως, εάν θα προχωρήσουν σε συνδρομή επί πληρωμή ή όχι. Ένας εκπρόσωπος της Disney δήλωσε ότι η streaming υπηρεσία έχει μία ελκυστική τιμή που η εταιρεία πιστεύει ότι είναι από μόνη της μία συναρπαστική προσφορά για τους πελάτες της πλατφόρμας. Η συνδρομή στην streaming υπηρεσία Disney + ανέρχεται στα 6,99 $ τον μήνα ή στα 69,99 $ τον χρόνο. Προαιρετικά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν τα Disney +, Hulu και ESPN + ως μέρος ενός πακέτου, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 12,99 $ τον μήνα.

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος αποτελεί ένα στάνταρ για τις streaming υπηρεσίες, ωστόσο δεν είναι καθολική. Η Dazn, μια κορυφαία streaming υπηρεσία σπορ που περιλαμβάνει στο περιεχόμενό της μερικούς από τους μεγαλύτερους αγώνες boxing και MMA που έχει να προσφέρει η βιομηχανία, σταμάτησε να παρέχει στο κοινό δωρεάν δοκιμαστική περίοδο πέρυσι.

Πολλοί θεωρούν ότι η απόφαση της Disney να σταματήσει να προσφέρει δωρεάν δοικμαστική περίοδο στους νέους της χρήστες, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στην πλατφόρμα της. Αδιαμφισβήτητα, ορισμένοι καταχρώνται αυτό το σύστημα, δημιουργώντας προσωρινούς λογαριασμούς για διάφορους σκοπούς, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλεύονται τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο διαρκώς και να μην πληρώνουν ποτέ πραγματικά για την υπηρεσία.

Η κατάργηση της δοκιμαστικής περιόδου διευκολύνει επίσης τη Disney να ελέγχει τους “πραγματικούς” συνδρομητές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Επιπλέον, αυτή η κίνηση αποδεικνύει ότι η Disney είναι σίγουρη για την προσφορά της και για την ικανότητά της να ανταγωνίζεται άλλες streaming υπηρεσίες. Παρόλο που πρόκειται για μία μια κίνηση που αναμένεται να δυσαρεστήσει πολλούς νέους συνδρομητές της υπηρεσίας, τουλάχιστον είναι σημαντικό το ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια, οπότε αν κάποιος δοκιμάσει την υπηρεσία για ένα μήνα και τελικά διαπιστώσει ότι δεν του αρέσει το περιεχόμενό της, θα χάσει μόνο 6,99 $. Η αλλαγή αυτή έρχεται λίγες μέρες πριν την προβολή του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ “Hamilton” που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους πρώτους πέντε μήνες της λειτουργίας του το Disney+ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές. Τέλος, άλλες streaming υπηρεσίες, όπως το Netflix και το Amazon Prime, προσφέρουν στους νέους χρήστες τους μία δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρων.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS