ΑρχικήinetFacebook Messenger: Η desktop εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη!

Facebook Messenger: Η desktop εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη!

Το Facebook Messenger μόλις κυκλοφόρησε μια desktop εφαρμογή για MacOS και Windows, η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνομιλούν μέσω βίντεο από τον υπολογιστή τους, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία και την επαφή τους με φίλους, οικογένεια και άλλα πρόσωπα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Facebook-desktop εφαρμογή Messenger

Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι χρειάζονται και χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ την τεχνολογία, τόσο για την δουλειά τους όσο και για να επικοινωνούν με άτομα από το επαγγελματικό και το προσωπικό τους περιβάλλον, ακόμα και αν δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Ενδεικτικά, τον προηγούμενο μήνα σημειώθηκε περισσότερο από 100% αύξηση των χρηστών που χρησιμοποιούν τον browser του desktop τους για φωνητικές κλήσεις και βίντεο στο Messenger. Τώρα που υπάρχουν εφαρμογές για MacOS και Windows, έρχεται στο desktop σας η καλύτερη εκδοχή του Facebook Messenger, η οποία προσφέρει απεριόριστες και δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθούν ορισμένα highlights της νέας εφαρμογής Messenger:
Ομαδικές βιντεοκλήσεις σε μεγαλύτερη οθόνη: Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, να συμμετάσχετε σε ένα workout ή να ψυχαγωγηθείτε.
Εύκολη σύνδεση: Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου, αφού οι φίλοι που έχετε στο Facebook έχουν Messenger.
Multitasking: Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στις συνομιλίες σας ενώ μπαινοβγαίνετε στην εφαρμογή, κάνοντας παράλληλα άλλα πράγματα στον υπολογιστή σας.
Ειδοποιήσεις: Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, ώστε να βρίσκετε απευθείας τη συζήτηση που αναζητάτε. Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε (mute) ή να αναβάλλετε (snooze) τις ειδοποιήσεις.
Οι συνομιλίες συγχρονίζονται στο κινητό και τον υπολογιστή σας: Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάνετε ποτέ μια κλήση ή ένα μήνυμα, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
Όλα όσα σας αρέσουν στο Messenger θα τα έχετε σε μεγαλύτερη οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των GIF και του dark mode που υπάρχουν στη συνομιλία.


Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Microsoft Store ή το Mac App Store. Αυτή η desktop εφαρμογή του Facebook Messenger εγγυάται να διευκολύνει την καθημερινή σας επικοινωνία με οικεία και άλλα πρόσωπα, ώστε να συνεχίσετε να κοινωνικοποιείστε ακόμα και κατά το “social distancing” που επιβάλλουν οι υφιστάμενες συγκυρίες.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS