ΑρχικήHow ToAndroid: Πως να μοιραστείτε την οθόνη σας με το Google Duo

Android: Πως να μοιραστείτε την οθόνη σας με το Google Duo

Το Google Duo είναι μια εύχρηστη εφαρμογή βιντεοκλήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει και άλλες ισχυρές λειτουργίες. Εάν θέλετε να δείξετε στους άλλους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλείτε τι συμβαίνει στο τηλέφωνό σας, η λειτουργία Screen Share είναι μια λειτουργία που πρέπει να δοκιμάσετε.

Google Duo

Η κοινή χρήση της οθόνης θεωρείται μια χρήσιμη δυνατότητα για meeting που σχετίζονται με την εργασία, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμη και για προσωπικές κλήσεις. Η λειτουργία screen share του Google Duo είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα και tablet με Android 8.0 και μεταγενέστερες εκδόσεις. Δείτε παρακάτω πως ακριβώς λειτουργεί.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google Duo στη συσκευή σας Android και, στη συνέχεια, επιλέξτε το άτομο που θέλετε να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήση.

Google Duo

Πατήστε το κουμπί “Video Call” για να ξεκινήσετε την κλήση.

Μετά την απάντηση της κλήσης, θα δείτε μερικά κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης – πατήστε πάνω στην οθόνη εάν εξαφανιστούν. Επιλέξτε το κουμπί με τρία αστέρια για να εμφανίσετε περισσότερες επιλογές.

Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Screen Share”.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα και θα εξηγήσει ότι η κοινή χρήση οθόνης θα δώσει στο Google Duo πρόσβαση στις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Πατήστε “Start Now” για να ξεκινήσετε εάν είστε εντάξει με αυτό.

Google Duo

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε επίσης να μοιραστείτε τον ήχο από βίντεο ή εφαρμογές στην οθόνη σας. Πατήστε “Don’t Share” ή “Share Audio”.

Google Duo

Η οθόνη σας θα κοινοποιηθεί τώρα. Μπορείτε να δείξετε οτιδήποτε θέλετε από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Το κόκκινο εικονίδιο που βλέπετε και παρακάτω δείχνει πότε μοιράζεστε την οθόνη σας.

Google Duo

Για να διακόψετε την κοινή χρήση της οθόνης, επιστρέψτε στην οθόνη βιντεοκλήσεων Duo και πατήστε ξανά την επιλογή “Screen Share”. Αυτό δεν θα τερματίσει τη βιντεοκλήση που πραγματοποιείτε.

Google Duo

Είστε έτοιμοι! Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση της οθόνης όποτε θέλετε να δείξετε κάτι σε κάποιον άλλον.

Πηγή: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS