ΑρχικήUpdatesGoogle Duo: Ξεκίνησε την κοινή χρήση οθόνης στις βιντεοκλήσεις

Google Duo: Ξεκίνησε την κοινή χρήση οθόνης στις βιντεοκλήσεις

Η Google ξεκίνησε επίσημα την κοινή χρήση οθόνης για βιντεοκλήσεις Duo, οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες.

Google Duo: Ξεκίνησε την κοινή χρήση οθόνης στις βιντεοκλήσεις
Google Duo: Ξεκίνησε την κοινή χρήση οθόνης στις βιντεοκλήσεις

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την κοινή χρήση οθόνης σε μια ανάρτηση που επισημαίνει έξι από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του Android. Το Android Police ανέφερε για πρώτη φορά την άφιξη του χαρακτηριστικού τον Σεπτέμβριο, αφού η Google έκανε tweet σχετικά με αυτό με τη λεζάντα:

«Μοιραστείτε περισσότερες στιγμές με τους φίλους σας στο Google Duo. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση οθόνης για να περιηγηθείτε μαζί σε φωτογραφίες και βίντεο και να σχεδιάσετε δραστηριότητες, όλα μαζί σε μια βιντεοκλήση.»

Η εταιρεία διέγραψε γρήγορα αυτό το tweet, αλλά άρχισε να κυκλοφορεί τη λειτουργία για συσκευές Android στα τέλη Σεπτεμβρίου, μερικά χρόνια μετά τη δολοφονία της πρώτης της επανάληψης.

Η κοινή χρήση της οθόνης σας στο Google Duo είναι τόσο απλή, και γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται κάτω στο μενού, στη μέση μιας κλήσης. Εκεί επιλέγετε «Κοινή χρήση οθόνης». Εάν είστε αυτός που κάνει κοινή χρήση, θα δείτε μια προειδοποίηση για πιθανή έκθεση ευαίσθητων πληροφοριών στην οθόνη σας. Δεν θα βλέπετε το άλλο άτομο στην οθόνη κατά την έναρξη της κοινοποίησης και η μόνη ένδειξη ότι εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε κλήση και ότι η λειτουργία είναι ενεργή είναι ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης ή μια ειδοποίηση με την ένδειξη  «Κοινή χρήση οθόνης σε εξέλιξη».

Google Duo: Ξεκίνησε την κοινή χρήση οθόνης στις βιντεοκλήσεις

Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Phone είναι πλέον συμβατή με περισσότερες συσκευές. Η εφαρμογή, η οποία ήταν αποκλειστικά Pixel, άρχισε να μπαίνει σε περισσότερες μάρκες και μοντέλα Android νωρίτερα αυτό το έτος.

Τώρα που είναι διαθέσιμο για τις περισσότερες συσκευές που χρησιμοποιούν Android 9 ή νεότερη έκδοση, περισσότερα άτομα μπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να σας ενημερώνουν γιατί οι επιχειρήσεις καλούν πριν απαντήσετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS