ΑρχικήinetΤα iPhones σύντομα δεν θα χρειάζονται επιπλέον hardware για contactless πληρωμές

Τα iPhones σύντομα δεν θα χρειάζονται επιπλέον hardware για contactless πληρωμές

Οι μικρές επιχειρήσεις θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν iPhones για να δέχονται πληρωμές χωρίς να χρειάζονται επιπλέον hardware τύπου Square, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg. Η δυνατότητα αναμενόταν από τότε που η Apple αγόρασε την contactless payment startup Mobeewave το 2020 και το Bloomberg λέει τώρα ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει «τους επόμενους μήνες» μέσω ενός software update.

Δείτε επίσης: iPhone 13 series: Σε κάποιες συσκευές οι οθόνες γίνονται ροζ! Ποια η λύση;

iPhones
Τα iPhones σύντομα θα δέχονται απευθείας contactless πληρωμές

Η Mobeewave είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Samsung για παρόμοια λειτουργικότητα NFC, δοκιμάζοντας ένα σύστημα που ονομάζεται Samsung POS στη χώρα καταγωγής της startup, τον Καναδά το 2019, προτού το κυκλοφορήσει παγκόσμια. Το Samsung POS επέτρεψε στα τηλέφωνα Samsung να δέχονται πληρωμές απευθείας από κάρτες ανέπαφων και υπηρεσίες πληρωμών NFC όπως το Apple Pay, το Samsung Pay και το Google Pay.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις από message αγνώστων

Η αναφορά του Bloomberg αναφέρει ότι δεν είναι σαφές εάν η τεχνολογία της Mobeewave θα χαρακτηριστεί ως μέρος της υπηρεσίας Apple Pay, ούτε εάν η Apple θα χρησιμοποιήσει το δικό της δίκτυο πληρωμών ή θα κυκλοφορήσει με έναν υπάρχον συνεργάτη. Το προσωπικό της Mobeewave φέρεται να εργάζεται στο τμήμα πληρωμών της Apple από την εξαγορά.

iPhones

Δείτε επίσης: Apple: Διορθώνει σφάλμα DoorLock που απενεργοποιεί τα iPhone και iPad

Το iOS 15.3 κυκλοφόρησε σήμερα, αν και ήταν περισσότερο μια κρίσιμη επιδιόρθωση σφαλμάτων παρά μια έκδοση που βασίζεται σε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη έκδοση beta του iOS 15.4 σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS